Teşşekkürler.
kamu davası açılıyor sizden direğin parasını alırlar.kamu mallarına zarar vermekten dolayı vs. daha ayrıntısını bilmiyorum bilenler yazar
suc oranı önemlimi bu olayda 8 de 2 karşı tarafa verilen suc var olayda bunun faturası direk banamı kesilir ?
Geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin.arkadaşım beton elektrik direğine vurdu direkte bir kaç çatlak ve dökülme olmasına rağmen polis tutanak falan tuttu kamu davası açıldı direğin parasını aldılar. Adamlar öpmeye yer arıyor zaten.
8-8suçlu olarak direğe vurdu dayım aracını direkte bişey yoktu kamu davası falan açılmadı, ama sizde açılabilir
Peugeot Sport
şöle bi örnek veriyim direk değilde bariyerdi. bariyerin altından geçti 2 yada 3 bağlantı noktasını kopartmıştı 5binlira aldılar
birkere şahit oldum polis direğin üstündeki numarayı telefon ile biryerlere bildirdi ve başka bir polisede numarayı not almasını söyledi. nedendir bilmiyorum.
bi abimde bariyere çarptı ve 8bin lira ödedi.
geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin.
Bir kere tabelaya çarpmıştım tutanak tutturmadım,bir kerede bariyerlere vurdum oda aynı şekilde tutanak tutturmadım tek tarflı yaptırmıştık,direkle,tabelayla ugraşılmaz bu memleketde geçmiş olsun![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)