Tüm FULL İstasyonlarında Akaryakıt Alımlarında %7ye Varan Mevcut İndirime Ek %8 İndirim!
arkadaşlar ne kadar doğru bu kampanya? mantıklı gibi görünüyor +sağlıyacaksa dedikleri gibi yararlanılabilir![]()
Tüm FULL İstasyonlarında Akaryakıt Alımlarında %7ye Varan Mevcut İndirime Ek %8 İndirim!
arkadaşlar ne kadar doğru bu kampanya? mantıklı gibi görünüyor +sağlıyacaksa dedikleri gibi yararlanılabilir![]()
şu kampanyaları anlamıyorum şimdi bu kampanyanın bedeli 115 tl doğrumu
ee ne kazancım kaldı o zaman ?
1 yıl boyunca 5.000 tl ye kadar yazıyorda %8 ilaveye değermi az araç kullanan birisi için
115TL e kart alıyoruz, her benzin aldığımızda %8 indirim kazanıyoruz. olay budur sanırım.
kaç tl lik yakıt alırsak 115tl i amorti ederiz acaba![]()
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
full zaten arada yüzde 12 yapıyor ara ara bursa da kart sahiplerine mesaj atıyor
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Zaten pompa fiyatları daha düşük dizeli 3.89 bunun üstünden %8 daha indirim yapacak yani 3.57 falan olacak dizelin fiyatı güzel kampanyaTek plaka olayı kötü olmuş ama
bi hsonu biniyorum 80-100TL aldığım benzin zaten. 1500e e amorti edecekse gerek yok![]()
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
1 sene boyunca devam ediyor bence alınabilir ben ayda 2 depo kullanıyorum 5 ayda kara geçmeye başlarım.
ben yıllık 10bin kesin yapıyorum kesin amorti eder + olarak FULL Yol Yardım ve Hizmet Paketi veriyorlar •Fırsatla birlikte araç çekme-kurtarma, ambulans, lastik değiştirme, araç çilingiri, akü takviyesi ve acil yol servisini kapsayan yol yardım ve hizmet paketi yanında bence mantıklı bi iş 1400tl benzini her halukarda alırız
ben aldım arkadaşlar yanlız müşteri hızmetlerınıde arayıp konuştuklarımızı kaydettım yarın öbürgün inkar ederlerse diye kampanya 1yıl boyunca geçerli ve yazılanların hepsınıde desteklıyorlar tek tek sorup onay aldım ama sizede tavsiyem konuştuklarınızı kaydedin koyun bi kenara![]()
dizelini 10 15 depodur kullanıyorum hiç sıkıntı yok
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)