Meguiars NXT ve Meguiars Ultimate Quick Wax aldım, ancak aracımda hareler olduğu için harikalar yaratmasını beklerken az da olsa hüsrana uğradım (hareleri gidermeyeceğini biliyor olsam da)
Şimdi hare giderme amaçlı olduğunu düşündüğüm 3 farklı ürün buldum:
Cleaner Wax (Temizleyici ve Koruyucu Sıvı Wax) 473ml
Cleaner Wax (Temizleyici ve Koruyucu Sıvı Wax) 473ml. - Boya Koruma & Wax
SwirlX Hare Giderici 450ml
CLA SWIRLX HARE GDERC 450ml MEGUIARS 17616 reyondanal.com Online Otomotiv Yedek Para Maazas, klips, ya ve bakm rnleri
Ultimate Compound Pasta Çizik Çıkarıcı 450ml
Ultimate Compound Çizik Çıkarıcı Pasta 450 ml. - Boyalı Yüzey Temizliği & Çizik Çıkarma
Bu 3 üründen Uygulama Pedi ile (el ile) uygulanmak üzere eski bir araçta çizikleri/hareleri çıkartıp yeni görünümü elde edebilmek için hangisini önerirsiniz?
Cleaner Wax için temizleyici, pasta ve cila 3'ü bir arada diyorlar. İçinde hafif aşındırıcı varmış.
"Cleaner wax is a paint cleaner/polish/wax all in one
it has abrasives in it, but theyre very light, and if anything, help your finish, it wont cause further damage to it."
Bir-iki kere Cleaner Wax uygulasam, ardından NXT uygulasam harelerin durumu ne olur acaba? Profesyonel olmadığım için herhangi bir yanlış yapmamak adına SwirlX gibi hareler için daha etkili bir ürünü kullanmak istemiyorum şuanda (gerçi ped/el ile uygulayacağım ve ürünler çok profesyonel değil sanırım ama yine de ne olur bilemedim)
Cleaner Wax yeterli olur mu benim için?
Teşekkürler