captiva cipler görünüm olarak çok hoşuma gidiyor siyahın da tadı ayrı beyazın da yeri ayrı ama motoru yakıtı konforu ve 2.el alındığı taktirde arıza çıkarıp çıkarmaması hakkında bilgilerinize ihtiyacım var![]()
captiva cipler görünüm olarak çok hoşuma gidiyor siyahın da tadı ayrı beyazın da yeri ayrı ama motoru yakıtı konforu ve 2.el alındığı taktirde arıza çıkarıp çıkarmaması hakkında bilgilerinize ihtiyacım var![]()
uygun fiyatlı ilanlar da buldum tavsiye edilebilir mi 55-60 bin lira arası dizel otomatik heybetli bana göre güzel görünümlü bir cip olarak ?
Yakıtları oldukça fazlaymış duyduğuma göre.
kullananlardan yakıtı biraz fazla diye duymuştum araştırdığım zamanlarda,sanırım ağırlıkla alakalı sanırım 5 ileri bu da etkilidir diye tahmin ediyorum. Görünüş olarak güzel bir araç fiyat olarak uygun araçlar satılıyor ikinci elde yalnız km düşürülmesi olayına çok denkgelmiştim baktığım zamanlar aklınızda olsun bu da
yazın 3 ay kullandım sürekli altımdaydı biraz fazla yakıyo ve her yerınden plastık aksam sesi gelıo gacur gucur araba daha 13-14bin deydı
hadi ya , demek dışardan göründüğü gibi değilama ben audi , bmw , mercedes ya da range rover larla kıyaslama taraftarı değilim mesela kia sorento , opel antaraydı sanırım opelin cipi , bu gibi alt sınıf ciplerle kıyaslama taraftarıyım alt sınıf derken yanlış anlaşılmayim bmw audi mercedes'e göre alt sınıf anlamında
kesinlikle düşünmem captiva alırım eski kasa sorentoların motorları hem çok sesli çalışıyor hem yakıtları fazla performans olarak da zayıf. captiva tüm bu konularda daha üstün. görüntü olarak da daha hoş bence..
Almayın.
İlla çok almak istiyorsanız, bizde tertemiz bitane var. Siyah. Ciddi düşünüyorsanız sizin için fiyat öğrenirim.
K.
Yahu ne kdr ekmek o kdr kofte, alinmiycak arac diil.
Bizde de var 20binde gayet ii durumda, karma kullanimda ortalama da 9 lt.
Bi arkadas q3 le karsilastirmis, q3 un parasiyla bi captiva bi de aveo alirsin zaten
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)