User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: chevrolet captiva hakkında

ankara06
    Misafir

chevrolet captiva hakkında

captiva cipler görünüm olarak çok hoşuma gidiyor siyahın da tadı ayrı beyazın da yeri ayrı ama motoru yakıtı konforu ve 2.el alındığı taktirde arıza çıkarıp çıkarmaması hakkında bilgilerinize ihtiyacım var

ankara06
    Misafir
    uygun fiyatlı ilanlar da buldum tavsiye edilebilir mi 55-60 bin lira arası dizel otomatik heybetli bana göre güzel görünümlü bir cip olarak ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakıtları oldukça fazlaymış duyduğuma göre.

bora1311 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fordfocus2st-diesel edition-
    suzuki swift GL

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kullananlardan yakıtı biraz fazla diye duymuştum araştırdığım zamanlarda,sanırım ağırlıkla alakalı sanırım 5 ileri bu da etkilidir diye tahmin ediyorum. Görünüş olarak güzel bir araç fiyat olarak uygun araçlar satılıyor ikinci elde yalnız km düşürülmesi olayına çok denkgelmiştim baktığım zamanlar aklınızda olsun bu da

ankara06
    Misafir
    Alıntı EfeBilgili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakıtları oldukça fazlaymış duyduğuma göre.
    şehir içi 11-12 litre yaktığını ben de duymuştum , kuruş hesabına göre emin değilim de 60-70 civarı çok aslında , ama az yakan cip var mı ki bir de böyle düşünmek lazım desem çok mu iyimser olurum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazın 3 ay kullandım sürekli altımdaydı biraz fazla yakıyo ve her yerınden plastık aksam sesi gelıo gacur gucur araba daha 13-14bin deydı

ankara06
    Misafir
    Alıntı exca- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kullananlardan yakıtı biraz fazla diye duymuştum araştırdığım zamanlarda,sanırım ağırlıkla alakalı sanırım 5 ileri bu da etkilidir diye tahmin ediyorum. Görünüş olarak güzel bir araç fiyat olarak uygun araçlar satılıyor ikinci elde yalnız km düşürülmesi olayına çok denkgelmiştim baktığım zamanlar aklınızda olsun bu da
    evt haklısınız orjinal kmde bulmak zor , yakıtını da arabalarla değil de diğer ciplerle kıyaslamak lazım , tam bir bilgim yok bu konuda malesef

ankara06
    Misafir
    2006-2007 2.0 dizel otomatik 4x4 captiva cip

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ankara06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evt haklısınız orjinal kmde bulmak zor , yakıtını da arabalarla değil de diğer ciplerle kıyaslamak lazım , tam bir bilgim yok bu konuda malesef
    çok yakın arkadaşım Q3 kullanıyor daha 3000km de araç çok da seri kullanıyor bu rağmen yakıtı 8lt civarlarında,performans olarak da pek çok araçtan daha iyi..

yakıt/performans oranı çok düşük captivanın,hatta bizi almaktan vazgeçiren en önemli etkendi diyebilirim..

ankara06
    Misafir
    Alıntı FurkanÇ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazın 3 ay kullandım sürekli altımdaydı biraz fazla yakıyo ve her yerınden plastık aksam sesi gelıo gacur gucur araba daha 13-14bin deydı
    hadi ya , demek dışardan göründüğü gibi değil ama ben audi , bmw , mercedes ya da range rover larla kıyaslama taraftarı değilim mesela kia sorento , opel antaraydı sanırım opelin cipi , bu gibi alt sınıf ciplerle kıyaslama taraftarıyım alt sınıf derken yanlış anlaşılmayim bmw audi mercedes'e göre alt sınıf anlamında

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor olarak cok hantal 2.0d 150 hp captivaya hic yardımcı olmuyor

ankara06
    Misafir
    çok yakın arkadaşım Q3 kullanıyor daha 3000km de araç çok da seri kullanıyor bu rağmen yakıtı 8lt civarlarında,performans olarak da pek çok araçtan daha iyi..

yakıt/performans oranı çok düşük captivanın,hatta bizi almaktan vazgeçiren en önemli etkendi diyebilirim..
    x3,x5,x6 q5,q7 range rover gbi ciplerle kıyaslamanın doğru olmadığını düşünüyorum onlarda hem performans yüksek hem yüksek teknolojileri sayesinde yakıtları abartılı olmuyor

mesela captivayı , kia sorentoyla kıyaslayalım bence , o zaman ne dersiniz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle düşünmem captiva alırım eski kasa sorentoların motorları hem çok sesli çalışıyor hem yakıtları fazla performans olarak da zayıf. captiva tüm bu konularda daha üstün. görüntü olarak da daha hoş bence..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ankara06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi ya , demek dışardan göründüğü gibi değil ama ben audi , bmw , mercedes ya da range rover larla kıyaslama taraftarı değilim mesela kia sorento , opel antaraydı sanırım opelin cipi , bu gibi alt sınıf ciplerle kıyaslama taraftarıyım alt sınıf derken yanlış anlaşılmayim bmw audi mercedes'e göre alt sınıf anlamında
    ayrıyetten dış sac ı çok ınce taş fln vursa yada elınle sert itsen göcücek içeri gibi

ankara06
    Misafir
    Alıntı FurkanÇ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayrıyetten dış sac ı çok ınce taş fln vursa yada elınle sert itsen göcücek içeri gibi
    emniyet çok önemli tabi arabada sağlamlık şart

ankara06
    Misafir
    kesinlikle düşünmem captiva alırım eski kasa sorentoların motorları hem çok sesli çalışıyor hem yakıtları fazla performans olarak da zayıf. captiva tüm bu konularda daha üstün. görüntü olarak da daha hoş bence..
    ben de öyle düşünüyordum yine de birkaç fikir almak istedim , ben kesinlikle demiyorum x5 ten q7 den güzel diye ama o fiyata göre gösterişli heybetli hoş bir cip , alınabilir diye düşünüyorum , tabiki eksik yanları olacaktır ona da razı olacaz mecburen

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Almayın.

İlla çok almak istiyorsanız, bizde tertemiz bitane var. Siyah. Ciddi düşünüyorsanız sizin için fiyat öğrenirim.
    K.

Velter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu ne kdr ekmek o kdr kofte, alinmiycak arac diil.

Bizde de var 20binde gayet ii durumda, karma kullanimda ortalama da 9 lt.

Bi arkadas q3 le karsilastirmis, q3 un parasiyla bi captiva bi de aveo alirsin zaten

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)