Bu tür konulardan çok sık rastlamışsınızdır belki o sebebten ötürü bende sormak istedim. 25,000 , 30,000 tl arası tutulan az yakan ve sorunu olmayan araçlar hangileridir. Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
Bu tür konulardan çok sık rastlamışsınızdır belki o sebebten ötürü bende sormak istedim. 25,000 , 30,000 tl arası tutulan az yakan ve sorunu olmayan araçlar hangileridir. Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
SKODA SIMPLY CLEVER
Sadece tüketimi ve dizel olacağını belirtip araçla ilgili başkaca kriter belirtmediğiniz için ben de motor üzerinden gideyim;
Ekonomi ön planda ise 1.3 multijet-cdti motorlu veya 1.4 d4d motorlu bir model, performans da önemli ise 1.6 tdci-hdi motorlu bir model güzel olur. 1.5 dCi da ikisi arasında kalır.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
1.6 dizeller içinde bence en uzun soluklu, en yaygın parçası olan, en çok marka ve modelde kullanılan PSA-Ford ortak motoru 1.6 tdci-hdi alınır. *****, ford, peugeot, citroen, mazda, volvo birçok modelde kullanılıyor bu motor.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
km problem değilse şiddetle 407 hdi tavsiye ederim, mümkünse 2007 ve üstü olsun...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
1.6mj linea emotion diyorum bende. 2007 2008 en yaşlıları olur ama 30 limitine yakın olur. 1.3 emolarda 25 sınırında rahat bulunur.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
megane 1.5 dci sedan , az yakar hem de aile arabasıparçası servisi ucuz oturaklı yakıt olarak da ciddi ekonomik ..
fiat linea 1.3 mjet active plus sorunsuz sıkıntısız az yakan güzel yol tutan vs..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
c4 focus 1.6 dizel tavsiye ederim.Cerato 1.6 da olabilir , misal(ilanla alakam yok);;
Kia Cerato 1.6 EX Advance 2007 Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 77064402
problemsizlik ve performans için Kia ceed derim ben
hele 3 kapı proceedler bammbaşka
128 beygirlikleri chiple 160 beygirlere çıakrtıyorlar..tork zaten korkunç![]()
.....Human At Sight , Monster At Heart.....
Ford Focus 1.6TDCİ 110 Kesinlikle Tavsiye Ederim.
Kia Cee'd ve ya Citroen C4 HDI
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
307 1.6 110 hp liklerden alın derim ben temiz bir tane bulabilirseniz pişman olmazsınız.
içi ferah , konforu yeterli , yakıtı 1.4lerden az , gideri sağlam bir model alıpta pişman olan şikayet eden görmedim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)