yurt dışından gelen bir ayakkabı, pahalı birşey değil 29$ falan
daha önce hiç tc kimlik istememişlerdi
varmıdır bir bit yeniği ?
yurt dışından gelen bir ayakkabı, pahalı birşey değil 29$ falan
daha önce hiç tc kimlik istememişlerdi
varmıdır bir bit yeniği ?
artık alıyorlar, yasa çıktı ya abi, ayda 2 yılda 5 diye. ticaretini mi yapıyorsun şahıs mısın vs kontrol etmek için.
Failure is not an option.
bişi olacagını sanmıyorum abi
ist. dan gelen kargoda bile benden aldılar geçenlerde
Genel bir uygulama abi geçende benimde aldılar artık herşey tc ye dökülüyor dedi postacı
IMPOSSIBLE IS NOTHING
bilal yasa çıkalı neredeyse yıl oldu
daha ilk defa aldılar tc benden ?
paronaya değildir ya kesin bişey var
ptt artık türkiye içine TC no istiyor 2 aydır falan.yüksek ihtimal bundada bişeyler çıkacak bakalım hayırlısı korkuyorum kapıda ödeme yolladığım için sürekli.
abi sanırım sadece yurt dışı değil yurt içindede istemeye başladılar
işin içinden ne çıkıcak ki artık aklıma bişeyde gelmiyor![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Intercooler borulari aldim tc aalmadilar benden yurt disindan gelmisti 70 dolarlik sadece ruhsat fotokopisi verdim aracin
valla iyice manyağa bağladık ya
hep altından bir şey çıkıyor ya
insan haliyle şüpheleniyor![]()
Adamlar iller arası gönderime bile TC alıyorlar yurtdışı kargolara'da bir zahmet alsınlar artık PTT'yi bilmiyorum fakat Yurtiçi Aras gibi frimalar alıyor
vala tc kımlık no degılde.
Gecen haftalarda bende pıl almıstım. yurtdısından geldı postacı cebımı aradı evde kımse yok buralarda bırakabılcegım bırı varmı dedı. şok oldum devletın postacısı benı neden arar evde kımse yoksa ıbare bırakır gıderdı. adamlar hızmet verıyo
bende baya kıllanmıştım acaba evımı patlatcaklar evde kımse olmadıgını dogruluyolar fılan dıye![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
yurtiçi kargo benden de istedi, ne alaka dedim ısrar etti, bende kıllandım yanlış verdim no yu![]()
Grow up! this is just a car
Bazı kargo şirketleri kimilk no sorabiliyor. Ben hepsine kafadan yanlış numara söylüyorum. Normalde kimlik no şahsa ait olup, başkası tarafından bilinmemesi gerekir. USA'da kimse kimsenin ID numarasını bilmez örneğin.
Ama bizde her yerde isteniyor.
Kimlik isteyen yerlere de ehliyetimi veriyorum geçiyorum.
Okumadan imzalamam.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)