Selamın Aleküm
Arkadaşlar 1.4 68 hp TDCI Comfort aracım var . Buna ne gibi performans parçaları atabilirim bi çok görüş aldım ama siz arkadaşlardanda bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkürler
Selamın Aleküm
Arkadaşlar 1.4 68 hp TDCI Comfort aracım var . Buna ne gibi performans parçaları atabilirim bi çok görüş aldım ama siz arkadaşlardanda bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkürler
BMW E90 320d LCI
Yazılımla çok eğlenceli olur.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
ecufast a yazılım için başvurabilirsin ilk etap bu olmalı bence
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
206 1.4 hdi yüklü örnekler mevcut forumda. Big turbo + komple port polish + egsoz + yazılım + stage 2 nozzle ile güzel sonuçlar elde ediyorlar.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
turbo buyuterek ve ıntercool montajı ile 100 hp alırsın..
bende 2004 fiesta tdci var. bundan 2 yıl önce yazılım attırdım şu an 90-92 hp civarı. gidiş gerçekten çok değişiyor. yakıt olarakta korkma kesinlikle çokyakma durumu olmaz. ancak ben sana powersystemi önerecem bu güç ünitesini dünyaca ünlü firmalar kullanıyor aracın beyniyle oynamadan montaj yapılıyor fiyatı evet pahalı 590 AVRO ama en temizi çünkü kaş yapiim derken göz çıkarabilirsin buna dikkat et. bence 110 pse falan gerek yok eğer bu değerlerde birşey düşünüyorsan fiesta TDCİ S al ona yazılım attır 117-120 hp civarı oluyor.
Hazir konu varmis devam edelim.
2004 fiesta 200k km de motor ve turbo durumu oldukca iyi.
Yazilim ve kat iptali dusnuyorum da bu motor dayaniklimidir ?
***** 200k km yi devirdik![]()
İnstagram:
guven_arabacioglu
bendede 2005 fiesta var.
140*** civarında
maliyetleri nekadar oluyor herkafadan farklı bir fiyat duyuyorum !
yazılım yapan arkadslar neden yazılım ?
chip takanlar neden chip ?
Tanrı kırbacıyız aman nedir bilmeyiz !
http://www.techturkey.com/forum/dize...ygulamasi.html
Benim yapmış olduğum uygulama, faydası dokunacağına inanıyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)