Cumartesi günü Berkay kardeşimle canımız sıkıldı araçları yıkattık 1-2 fotoğraf alalım dedik,lineamızın son hali ve yeni şahinim
DKR 89 - 5vites
Linea ///
![]()
Cumartesi günü Berkay kardeşimle canımız sıkıldı araçları yıkattık 1-2 fotoğraf alalım dedik,lineamızın son hali ve yeni şahinim
DKR 89 - 5vites
Linea ///
![]()
CVK RS - izmir
çağlarım ikiside plakan gibi atarlı duruyor allah kaza bela vermesin şahinin panjura bi el at ortası yuvarlak kötü duruyor ya logo al ya iptal et yap bişeyler sen bilirsin işini![]()
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
teşekkür ederim
teşekkür ederim
teşekkür ederim kardeşim
vallaha abi var aslında amblemi yıkatınca düştü birdahada takmadım,logosuz düz panjur istiyorum ondan takıcam inşallahteşekkür ederim abim sağollasın
![]()
CVK RS - izmir
teşekkür ederim
teşekkür ederim
teşekkür ederim sağolun
arkaya takos istiyor zaten 3kişiden fazla araça binemiyoruz yoksa çok sürtüyor,ama bu basıklığıda çok beğeniyorum en yakın zamanda çekicem bi ayar
vallaha abi çamurluk aralarını kapatamadığımız için öyle gözüküyor,normalde cartel yere 4parmak fena sürtüyor yaza doğru kalın lastik yapıp çamurluk arasını kapatmak istiyorum![]()
CVK RS - izmir
Maşallah kazasız belasız... ikiside birbirinden iyi
Maşallah her ikisinedeŞahin deki jantların markasını nedir?
SKODA SIMPLY CLEVER
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)