şimdi atv ana haber bültenininde bi s2000 gördüm kaza yapmişti. altin renkliydi sanrim forumda daha önce görmüştüm air fln vardi ama???
inşyaralanan fln olmamistir..
edit:umARİm benzetmişimdir=(
şimdi atv ana haber bültenininde bi s2000 gördüm kaza yapmişti. altin renkliydi sanrim forumda daha önce görmüştüm air fln vardi ama???
inşyaralanan fln olmamistir..
edit:umARİm benzetmişimdir=(
sk2 kazaları şok haber olarak mı geçiyor artık tv kanallarında
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Park halindeyken çarpmışlar bahsettiğiniz araca, bildiğim kadarıyla maddi hasar dışında bir zarar yok.Yalnız kazaya sebeb olan x6 lı bayanı boğasım geldi a...![]()
can'a gelen bişey yoksa gerisi hallolur
junique n eski arabası , daha yeni sahibinin 1 haftası olmadı sanıyorum geçmiş olsun , video link varmı ?
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
geçmiş olsun arkadaşa canına bişey olmamışsa fazla sorun yok ama mal canın yongasıdır heleki yeni alınmış :S
Drift or die
gördüğüm kadarı ile sadece arka tarafında hasar vardı geçmiş olsun
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Evet junique design'in araciymis.. Bayadir yatiyordu araba diye bikiyorum, tam cikmisken talihsizlik olmus.. Sahipleri buradansa gecmis olsun..
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
daha sabah okulun otoparkında gordum omu ama bılmıyorum lınk yokmu kımsede acaba
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
halk deyimiyle boru gibi s2000 bmw ile alakası yok, bal renginde park halindeyken çarpmışlar , geçmiş olsun kötü vurmuş arkadan araçta body kit falanda vardı ...
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)