Herkese selamlar.butun site uyelerinin araclarina en sik ve severek yaptigi uygulamadir sanirim yikama ve detailing.benimde cok aklimda olmamasina ramen onume guzel bi firsat cikti ve degerlendirmeden once birde buraya danisayim dedim.asagi yukari 10 seneden fazladir cafe&bar isletmeciligi yapiyorum bi kac gun oncede izmirin guzel bi caddesi uzerinde (inciralti agacli yol uzerinde) mulk sahibi olan tanidigim hali hazirda calisan mekaninda kiraciyla anlasamadigi icin yollarini ayirmis simdi bize bi. Teklifre bulundu buyrun size vereyim diye.benim aklima yatti ama isi tam bilmedigim icin tereddutlerim var oncelikle konum olark ozel universite ve universite hastanesine yakin potansiyelli bi nokta islek bi cadde. Mekanda sadece yikama ile sinirli kalmak istemiyorum ayni zamanda guzel bi cafe olrakta hizmet vermek istiyorum.buraya kadar hersey guzel fakat bi oto kuaforun aylik geliri gideri temel harcamalari ihtiyaclari nelerdir gangi ozelliklere sahip olmalidir bu konuda yardimlara ihtiyacim var.suanda bayiilik alma gibi bi durumum yok ama markali urunlerle en iyi ve en duzgun insanlari memnun birakicak hizmeti vermek istiyorum.