Bilgisayar durduk yere 30 dk veya 1 saat sonra kendiliğinden reset atıyor sorun ne olabılır acaba kasa kapalı yerde degıl fanlarıda kontrol ettım calısıyor hepsi..
Bilgisayar durduk yere 30 dk veya 1 saat sonra kendiliğinden reset atıyor sorun ne olabılır acaba kasa kapalı yerde degıl fanlarıda kontrol ettım calısıyor hepsi..
Power sub'ta olabilir sorun.Elektrik girisinin oldugu yer...
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Reset attığında işlemcinin soğutucusunda yada chipsetlerin üstündeki varsa soğutucularda el yakma derecesinde sıcaklık varmı
Yüksek ihtimalle ısınmadan kaynaklanıyordur.Yahut işlemci yerinden oynamış olabilir.Bi kontrol etmende fayda var.
Fanlarını ve soğutucularını temizle. Özellikle işlemcinin üzerindeki soğtucunun panelleri arasında toz yumakları varsa sök o metali, musluk altında iyicene temizle. Kurut, tak.
bir çok şey olabilir. işlemcin ölmeye hazırlanıyor olabilir ya da çok fazla ısınıyordur. ekran kartında problem olabilir. hard diskinde problem olabilir. en iyimser tahminle yazılımsal problem olabilir virüs vs. gibi. olur da olur yani. kurcalamadan sökmeden burdan anlamak zor.
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
bilgisayarı söktüm power sub daha önce tamir gördü yanmıştı ama şöyle bişeyde var bilgisayarı hiç kullanmadıgım zaman reset atmıyor işlem yapmaya baslayınca bi süre sonra atıyor
Bence de bir çok şeyden kaynaklanıyor olabilir. İşlemciyi, fanları bir temizleyin, olmassa hard diski, ve ekran kartını kontrol etmek de fayda var. Oda olmassa yazılımsal ihtimali atlamak için bir kaç programla virüs taramasından geçirebilir, veya format atabilirsiniz. Benim tavsiyelerim bunlar, kolay gelsin. İnşallah en yakın zamanda çözülür.
işlem yapınca reset atıyorsa güç kaynağıdır büyük ihtimalle
donanımın nedir ?
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
yazılımsal bile olabilir
bende aynı sorunla karşılaşmıştım ne yaptıysam olmadı
tek yapmadığım formattı onu da yaptım ve düzeldi
benm basıma gelmişti işlemci fanından sıkınıt vardı söküp temizleyip termal slikonu değiştirince sorun çözülmüştü
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Benimde başıma geldi öyle olay dediğim gibi power sub değişti sorun halloldu.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
bilgisayarı kastıracak uygulamalar açılınca reset atıyorsa güç kaynağı ve ya soğutuculardandır problem eğer açtıktan sonra nette takılıp 30 dk sonra reset atıyorsa direk soğutucudandır
eğer işlem yaptığınızda bilgisayarda yavaşlama var ise soğutucuyu bi kontrol edin oynamış tırnağı atıp soğutmuyo olabilir çıkarıp bi tekrar takın gene bi deneyin kapancakmı bakalım
virüs programıyla olcak iş değil bence
lisanslı bi virüs programı vardı işe yaramadı virüsle alakalı olduğunu sanmıyorum
sistem dosyalarıyla alakalı olabilir.
örneğin işlem yaptığında system32 içinden çalışması gerekgen bi dosya vardır
pc bu dosyayı bulamayıp resetliyo olabilir
veya bu dosya bozuk olabilir.
Formatla da olmazsa bi elektronik mağazası yolu gözüküyo sana![]()
ramleri çıkart eksilt bakalı yapacak mı?
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)