herkeze selamlar.2001 yılında aracımızı konyadan sıfır aldık.ve bu güne kadar elimden geldiğince gözüm gibi baktım.amatör fotolarımı sizlerle paylaşmak istedim.inşallah beğenirsiniz.[IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG]
[IMG][/IMG]
![]()
herkeze selamlar.2001 yılında aracımızı konyadan sıfır aldık.ve bu güne kadar elimden geldiğince gözüm gibi baktım.amatör fotolarımı sizlerle paylaşmak istedim.inşallah beğenirsiniz.[IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG]
[IMG][/IMG]
![]()
Renk çok güzel maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Maşallah kazasız belasız...
maşallah kazasız belasız sürüşler ayrıca keşke direksiyonu falan ahşap yapmasaydınız tabi zevk meselesi benim görüşüm bu yönde
maşallah renk güzelmiş
Boyasına düzgün bakılmış maşallah
direksiyonun bu şekilde kaplamamın sebebi direksiyonun yıpranmasından çekinmemdi diğer kılıf v.s gibi seçeneklerin yanında daha güzel durduğunu düşündüğüm için bunu tercih ettim yorumun için teşekkür ederim.
teşekkür ederim ilk aldığımızda ön yargılı davranmıştım ama sonradan çok hoşuma gitti bu renkteşekkürler
bu güne kadar extra hiç bi uygulama yapmadım boyaya sadece tampon aynalar ve aynaların kabin içerisindeki kısımlarını boyattım ne bi cila yada boya koruma var ilk günki boyası
arkadaşlar hepinizin yorumlarına çok teşşekkür ederim.aracımı çok seviyorum ama yakın zamanda satma düşüncem üzüyo beni.bizim ilk göz ağrımız.ne zaman düşünsem içim burkuluyo![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)