geçen sene ozyrace Oğuz'dan satın aldığım 91 model 520i den 525i ye çevrilmiş e34 ümün hikayesidir
alır almaz yapılanlar şu şekilde
-milleri kısaltılmış amortisörler ve kesilmiş olan yaylar olduğu gibi değişti febi sachs amortisörler ve 5/3 santim apex yaylar febi bilstein amortisör takozları vs vs ne varsa değiştirildi
-arka porya bilyalarının ikiside febi bilstein değişti
-merkezinden kaçan şaft merkezlendi
-arka el freni balataları orjinalleriyle değişti vs
bunlar normal olan şeyler asıl değişim içerde
oğuzdan aldığımda dışı güzel ama içi felaket durumda olan arabanın kaderini değiştiren olaylar burda başlıyor
aldığımda içerdeki durum bu şekildeydi
daha sonra yakın bi abimden e34 recarolarını aldım ve dümen gibi olan direksiyonun yerine mtech2 direksiyon aldım
daha sonra arabayı ArtCar Cem abiye bikaç günlüğüne emanet ettim ve gittim
döndüğümde durum şu şekildeydi
-alcantara tavan+arka pandizot
-alcantara mtech2 direksiyon +vites ve elfreni körüğü
-ve tabiki siyah deri recarolarım
dış kısma gelicek olursak aldığımda kara farlar zaten vardı ben sadece sarı sinyalleri ekledim 18bbs rs leri satıp yerine 8.5-9.5 M parallel jantları aldım ve orjinal hella kara stop ve plakalığını taktım sadelikten yana biri olduğum için böylesi gayet yeterli bence
aldığım günkü hali ,
ve sattığım ana kadar olan bendeki son hali
son 4 foto benden satın alan abim tarafından ricam üstüne çekilmiştir çünki getirdiğim bu son haliyle hiç prof fotosu yoktu bende oda yeni lensini denemiş oldu
kendisinin tarzı benden biraz farklı olduğu için baya bi değiştirdi yani bu halini artık göremezsiniz jantları ön tamponu stopları vs değişti son halini bende daha görmedim merak ediyorumherkese kazasız belasız sürüşler