Kosuyoluna showrom acıyorlardı Bugun geçerken gördüm.Daha sonra gidip inceleyeceğim tipi hoşuma gitti.Coupe görünüm 4 kapı olması değişik.İlk bakışta masaratiyi animsatiyor.Nedir ne değildir bilgisi olan var mı ?
Kosuyoluna showrom acıyorlardı Bugun geçerken gördüm.Daha sonra gidip inceleyeceğim tipi hoşuma gitti.Coupe görünüm 4 kapı olması değişik.İlk bakışta masaratiyi animsatiyor.Nedir ne değildir bilgisi olan var mı ?
Fisker Karma.. Aslen Hybrid araç abi 450 hp'mi ne![]()
başarılı bir cihaz. Geçen sene TV'de görmüştüm. Bazı oyunlarda da yer almaya başladı. Benzinli olsa yok satardı heralde TR de![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
aynen full hybrid. Tesla gibi zannediyorum.
Yurt dışı fiyatı 225.000 Euro civarı diye hatırlıyorum uzun zaman oldu bakalı
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...sker_Karma.JPG
bu canavar değilmi ?
Ben 2010 Ekim'de ki fuara TR'ye gelir zannediyordum fakat getirmediler. Tıpkı GT-R gibi vs..
Bu araba satabilir bence çok şık tasarım da içi de, ama elektrikli işte![]()
Anca Ağaoglu falan alır gibi geliyor hazır akülü arabasını İTÜ'ye bağışlamışken![]()
1 hafta önce bizim 2. el alanı o alanın yan kısmı olduğu için tırdan indirilişlerini izledim içler acısıydı. ne bine bildiler ne indirebildiler ne yürütebildiler videoya alacaktım ama utandım trajikomikti gerçekten bir gri bir füme araç geldi.
yanlız ben bu arabayı en güçlü elektrikli biliyordum 211 hpymiş ? 2.000 cc yazıyor bi gariplik var yada yanlış biliyorum![]()
Araç elektrikle gidiyor. Ama menzil artırıcı olarak 4 silindirli turbo yanlış hatırlamıyorsam 240 hp benzinli bir GM motor var. Motor sadece jeneratör olarak çalışıyor, elektrik üretiyor, tekerleklere mekanik olarak güç vermiyor. Yanlış bilmiyorsam bataryaları hem prizden, hem de üzerindeki jeneratörden şarj olabiliyor.
Karma nın sadece elektrikli araçları yok. Benzinli performans modelleride var. Yalnız handmade yapısında olduğu için Aston Martin vari fiyatları var. Keşke ucuz spor otomobil klasmanında olsa.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Amerikada fiyatı 102 bin - 116 bin dolar arası, İngilterede 100 bin pound üzeri, Almanyada da baz versiyonu 101 bin euordan satılacakmış. Bize de 130 bin euro normaldir yani.
aslinda bayagi anlamli bi proje. arac tamamen geri donusturulmus maddelerden yapiliyor icin kullanilan agac bile yanmis ormanlardan geliyor. cevre dostu olan insanlara gore yapilmis bi araba ama fiyati yukseki. arac full elektrikli menzil azalmaya basladiginda 2.0 dizel bir motor calisip bataryalari sarj ediyor. arac ici elektrik de tavandaki gunes panelinden aliniyor. bakiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)