abiler bu gün telefonumu kaybettim
olay pendikte oldu okuldaydım çıkışta telefonumu bulamadım IMEI numarası felan var ama hukuki işleyiş nasıl oluyor??
maltepe karakoluna telefon ettim olayın geçtiği bölgenin karakoluna sor dedi o karakolu aradım Pendik savcılığına başvur dedi Pendik savcılığını aradım farketmez istediğin yere başvur dedi
Şimdi istediğim mahkemeye başvurabilirmiyim , dilekçe örneği buldum ama bunu ailemin mi vermesi gerekiyor illaki yoksa bende halledebilirmiyim ücret vs. ne kadar veririm
telefonumun şarjı bitik ama kartım felan bi dünya şey var şanslıysam fotoğraflarda ders programı var ve okulum sınıfım herşey belli yada okulda çıkar inşallah ilk defa başıma geliyor doğru olan aileme söylemek ama bir yandanda had safhada yusuf yusuf ediyorum söylemekle olmuyormuş elim ayağım titriyor koluma doğru sanki 220watt yiyorum sınıftan birisi şaka yaptısa bile zaten sonucu fotoğraf halinde buraya koyarım pazartesi günü
altı çizi bold felan yasak biliyorum ama en önemli nokta o şimdiden geçmiş olsun diyen ve bana yardım eden edebilecek olan herkese teşekkürler