Arkadaşlar Opel Vectra CDX 2000 motor aracımızda lpg enjöktörleri arızalanmış biz de sistemi komple değiştirmeye karar verdik.Hangi markayı tavsiye edersiniz? Tanık güvenilir ustası olan arkadaşlardan konuya bi el atmalarını rica ediyorum.
Arkadaşlar Opel Vectra CDX 2000 motor aracımızda lpg enjöktörleri arızalanmış biz de sistemi komple değiştirmeye karar verdik.Hangi markayı tavsiye edersiniz? Tanık güvenilir ustası olan arkadaşlardan konuya bi el atmalarını rica ediyorum.
Enjektörü veya komple enjektörleri kite uygun, daha kaliteli enjektörlerle neden değiştirmiyorsun? Ankara'da her markanın enjektörlerini çok rahat bulursun.
Kitten genel bir memnuniyetsizlik mi var?
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
quatrro garage bekir abi arıza neyse en iyi şekilde çözüm bulur
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
enjöktör ve beyin için bayisi 700 tl fiyat vermesinden dolayı yeni sistem taktırmaya karar verdik.Sadece ön kiti değişricez depo tesisatımız yeni sayılır
bugün tomeseto diye bi markaya italyan malıymış ön kit için 800,brc için aynı şekilde ön kit 1300 (ama brc enjöktörleri yerli üretimmiş ve sesli çalışmaktaymış)lavatoya 1300 tl fiyat aldım işin açığı bu fiyatlar sadece ön kit için brc ve lavato yüksek geldi
Arabanın şu anda üstündeki kit nedir? Ve sorunu tam olarak ne?
İstediğiniz markayı takamazsınız. Şamandıra ve seviye sensörü uyumu şart. Yoksa araç çalışır ama seviyeyi göremezsiniz. Şamandıra ve seviye sensörünü de değiştirmek gerekebilir.
Bu arada adamlara helal olsun vallahi. Fiyat verirken bile BRC'ye ne giydirsek kar mantığıyla yaklaşmışlar. Bu kadar mı taşlanır...
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
şimşekten alındı yanlış hatırlamıyosam akşama kadar o kada çok yer gezdim ki isim malesef hatırlayamıyorum
eray ostimin girişinde kuruçayırlının karşı çaprazında kalan totalin üstünde milangaz var orda lpgci hüseyin var eski sisteme güzel ayar yapıyor tavsiye ederim
Bende bir omvl bir de tomasetto kit bagli araba var tomasettonun sadece enjektorunu degistirmistim 170 tl 2 yil garantili.soguk havada bazen rolantide dalgalanma yapiyor ama suana kadar seyir halindeyken gaz kesme vs b iisey hic yapmadi.ama omvl icin ayni seyi soyleyemem takildi takilali stop etme problemi var beyin ayari vs fayda etmiyor herhangi bir bozuklukta gostermiyor bilgisayarda.ama brc nin son sisteminden cok memnunuz enistemin arabasina taktirdik tik demedi.usta da bizim kiracimiz var baskent sanayide onun yanina gideriz istersen bakar komple kit degistirceksende halleder
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)