Evet beyler dracir Yavuz kankama araba almaya Malatya'ya geliyoruz öğlen gibide ordan yola çıkıp Ankara üzerinden eve donecez istegi arzusu olan şimdiden söylesin angarali gardaslarimda mangalı hazırlasın![]()
Evet beyler dracir Yavuz kankama araba almaya Malatya'ya geliyoruz öğlen gibide ordan yola çıkıp Ankara üzerinden eve donecez istegi arzusu olan şimdiden söylesin angarali gardaslarimda mangalı hazırlasın![]()
megane coupe mi alacaksınız?
kia yakısır![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Ankaralılar forumdan logout oldu hahahaaha
Şaka biyana cuma akşamı bi meeting yapsalar da özlediğimiz dostları hep bir arada görsek
Jr. organizatör Casablanca organize eder birşeyler
Bu arada İstanbula herhangi birşey gönderecek olan varsa da haber etsin, Malatya-Kayseri-Ankara-Bolu her güzergaha uğrarız![]()
Kazasız belasız güle güle gidin.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bordo birde pro ceed'se gerçekten hayırlı olsun şu an tek hedefimdeki araç![]()
...
Punto gibi bunu da efsane yapacak mısın usta? Var mı kafada plan, görsel açıdan ?![]()
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
gercekten kia ceed ile buyuk bi adim atti. ilk ceed e bindigimde yok artik falan oldum gercekten cok kaliteli ve mukemmel bir arac yapmislar. hayirli ugurlu olsun allah kaza bela vermesin gule gule agiz tadi ile binmek nasip etsin..
Abi hayırlısı olsun bende niyetlenmiştim araca çok temiz maşaalahı var. Allah kaza bela göstermesin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)