www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
otobüs mü?ben tramvay gibi gördüm buradan![]()
Tebrikler güzel olmuşta sonrasında sürtme vs gibi durumlarda bu ürün yırtılma yapmıyor mu yanlış mı biliyorum.
06 ZON 32 91 Crx Satıldı
06 YA 1000 89 Crx Satıldı
06 YA 1000 G4 Prelude 2.0 MT Satıldı
06 TM 495 G5 Prelude 2.2 VTI
06 TUM 42 G5 Accord Coupe 2.2 IES
__oNuR__
Gerçekten güzel olmuşİlk resmi orjinal hali zannettim..
...
kadife gibi olmuş![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
süper olmuş ellerinize saglık valla nekadara mal oldu bu şimdi yanı 3m kaplamadan daha ucuza mı geldi ve birde hanı taş falan geldiginde kalkma yapar mı ?
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Beyler taş sizin arabnızada gelse yada arabanıza sürtseler boyanızda zarar görür, kapladığınız folyoda. bu zımbırıtıya zarar vermek düşüncesiyle kanırtmadığınız sürece çıkmaz.
74 model sehpa...
Arkadaşlar bunu sürtünme ile kaldıracak cisim, sizin astarınızı bırakın sac aksamınızı dahi kanırtmak durumunda kalacak birşey olmalı. Dielimki yinede kalktı, sadece o bölgeye spreyu sıkın oldu bitti. Asla parçayı söküp tekrar uygulama yapmıyorsunuz
Bu uygulama için yaklaşık 9 Kg Plastidip harcandı. Sprey ile yapılmadı, bikaç ufak gözden kaçan detayı sprey ile yaptık![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
güzel duruyorda yarın birgün nasıl sökülücek bildigim kadarıyla bir süre sonra yagmur ve günesin de etkisiyle cok zor sökülüyor ...
1500-2000TL aralığına mal oldu. Bana değil tabi uygulananaAncak 1 günde tek kişi (aslında 1 günden az) ile yapıldı. Yani yıka ve çık gibi kapla ve git oldu. Kaplama yapsaydık 3-4 kişiye ihtiyaç olurdu en az.
Çok güzel olmuş gerçekten.
O minibüsün arka lastkleri mi dönüyor nedir öyle ben çözemedim.Hem ne kadar içerdeler![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)