uzun zamandır ilan vermemiştim bu siteye, bir gireyim dedim, ilan vermek için "ÜYELİK DOĞRULAMA" adı altında kredi kartı bilgileri istiyor. bu normal mi sizin de aşınıza geldi mi? bir riski var midur???
uzun zamandır ilan vermemiştim bu siteye, bir gireyim dedim, ilan vermek için "ÜYELİK DOĞRULAMA" adı altında kredi kartı bilgileri istiyor. bu normal mi sizin de aşınıza geldi mi? bir riski var midur???
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
entrasan hocam istememesi lazım..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
get ilanlı iş yaptıysanız daha önce, doğrulama için tekrar istemesi normal.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
yok hiç get alışveriş yapmadım ama bu sahtekarlığı engellemek için yeni yöntem olabilir.
![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
sakın abi sakın...![]()
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
karttan 1kuruş çekerek size ait olup olmadığını teyit edicekler muhtemelen
1kuruş çekildikten sonra online hizmetlerde 1kuruş karşısında bir şifre-kod görünür.Onu sahibinen.com'a girince işlemin tamamlanması lazım.
Genelde bu tür oıluyor doğrulamalar
ben çok oldu girmeyeli, 1 seneyi geçmiştir. napsam girsem yaw, 1tl çekilecekmiş gerçek kişi olup olmadığım ve kart limitimin açık olduğunu göstermek için....
üyelik vs kesmesinler...
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
doru söylüyorsun,
https://secure.sahibinden.com/kredi-...?classifiedId=.........
yazıyor...
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
.................................
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
sahibinden com'da paraya doymadı diyelim... tek ilandan sonra 39 TL gibi bir ödeme istiyor sahibinden com
Bu gibi sitelerin kurulumu zaten para değilmi ?
Kısaca siz benim namıma bir iş yapacaksınız ve bedeli olmayacak !
Günümüz ticaret anlayışına tamamen ters olan bir yapı bu yapıya sahip herhangi bir site oldugunu düşünmüyorum,yanlış olan birşey oldugunu düşünmüyorum onun için yine söylüyorum Türkiyede böyle büyük bir site nasıl olurda ücretsiz olur? uzun zamandır para almıyorlardı,sebebide düzeni ve sistemi tam manası ile oturtmaktı,yanlış düşünüyorsam lütfen söyleyin.
Bal tutan parmagını yalar![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
ilan vbermek için benden sadece banka iban bilgilerini istemişti. senden niye kk bilgisi istemiş ?
vallahi açıkcası arkadaşlar benim size önerim eğer uzun süredir kullandığınız kredi kartınız var4 ise, müşteri hizmetlkerini arayıp yeni numaralı yeni bir kart isteyip eskisini de iptal edin. inanın güvenlik için baya başarılı bir uygulama.
numaraları değişik istediğinizi açıkca söyleyin ama..
saygılar..
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)