Adı biraz ofsayt ama..
TOPMIX Bodykit
Ne zaman alışacak gözlerim merak ediyorum..
Eski city ler gibi gözümü acıtıyor bir yeri, bir çizgisi ama neresi..
Bu arabanın bir yerlerinde bir enteresan bir yamukluğu, bir tasarım hatası var ama du bakalım..
Adı biraz ofsayt ama..
TOPMIX Bodykit
Ne zaman alışacak gözlerim merak ediyorum..
Eski city ler gibi gözümü acıtıyor bir yeri, bir çizgisi ama neresi..
Bu arabanın bir yerlerinde bir enteresan bir yamukluğu, bir tasarım hatası var ama du bakalım..
ya hiç beeğenmedim şu kasayı bu bodylede hiç beeğenmedimalışmadım alışmıyorum alışmicam
hondayı geri istiyorum ya
integra üretin lan
![]()
trde su kasa duzgun arac yapan cıkmadı valla nedıyımkı yapsalarda arkası basık ön kalkık
www.honda-tech.com
integra olmuş scooter
(Ulan bunda bile delikli disk var.. Deli olacam!)
2012 Honda Integra motorcycle/scooter crossover Price, Review, Release date, Road Test/ First Look, Specifications, Models, Mileage, Colors and Picture Gallery
fotolarda beğenmiyorm ama canlıda güzel geliyo gözüme enteresan![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
araba orj den ofsayt çinliler napsın gerci agar yeteneksiz bi muhendisin elinden cıkmıs gibi body de neyse![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
buarabanın kaybettıgı tek yer var ön kapıa rka kapıya oranla daha uzun aynı esıt olup kıç tarafına verselerdı o payı 1o numara olurdu berbat otesı bu kasalar
www.honda-tech.com
...
body kötü olmuş.
fotolarda kötü dediğim bu kasanın beyazı yanımdan gecerken lan sanki iyi mi olmuş diyorum içimden. nedeni marka sevgim mi, içimden gelen gercek ses mi çözemedim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)