beyler suan mevcut sıstem
kıcker ds component
pıoneer oval
kıcker comp bass
dıgılıne 5 kanal amfı.
gecenlerde rca ları degıstım ovallerı kopruleyıp 2 ohm da tek kanaldan componentlerı kopruleyıp yıne 2 ohm dan tek kanaldan verdım
sub yerlı yerınde ovaller cok net olmasada temız ses verıyor yeterlı sevıyede ama componentler berbat otesı dınleyen herhangı bırı anında anlayabılıyor.
1 tweeter ım yanmıs durumda dıerıde yanmıstı farklı bı tweeter koymustum 1 crossover ın woofer kablosunda temassızlık vardı onuda hallettım ama ıstedıgım temız ses suan complarda yok .
kac gundur kafayı takmıs durumdayım.
soundstream ın 80w rms lık sc6t mıydı ole bı modelı vardı 110 tl ye dedım onu alıp baglıyım ama oda bundan farklı olmucagına emınım sonra dedım butceyı bıraz arttırıyım acıkcası yakın oldugum suan tek marka var dls .
r6a modelı hem cıkıs rms degerı hemde naturel sese yakın oldugu ıcın dusunuorum ama acaba 3 yollu dls lere baksammı dıede dusunmuyor degılım.
ama 3 yollunun da bu amfıyle hakkkıyla calıcagına da emın deılım.
r6a nın cıvıcn kapısına sıgıcagınada emın deılım.
kısacası ortada kalmıs durumdayım bı fıkır rıca edıcem
amfi detayları bunlar.
Max. Güç 4Ω Köprülenmiş 1200 Watts
RMS GÜÇ , 4Ω Stereo 50 W x 4 Kanal + 150 W x 1 Kanal
RMS Güç , 2Ω Stereo 80 W x 4 Kanal + 240 W x 1 Kanal
RMS Güç , 4Ω Stereo 160 W x 2 Kanal + 240 W + 1 Kanal
Alçak / Yüksek Geçiren Köprü 40 Hz ~ 250 Hz / 50 Hz ~ 1 kHz
Bas Desteği @45 Hz 0 ~ 18 dB
Frekans Tepkisi 10 Hz ~ 40 Hz (+/- 1 dB)
Kanal Ayırma 75 dB
İşaret / Gürültü Oranı 90 dB
T.H.D. @ 4Ω /Sigorta <%0,05 /40A x 3
Ebatlar 256 x 61 x 380 mm
Giriş Hassasiyeti 200 mV - 6V (+/-5%)
bılen arkadaslar fıkır verırse sevınırım.
az cok bu ıslerden anlıyorum montajımı fln kendım yaparım marka fanatıklıgı sonucu gıdıp o dandık kıcker ds lerı almasaydım sımdı cok daha kafam rahattı .
aklımdakı sıstem ılerıye bı nevı yatırım ılerde sq bır sıstem yaparmıyım bılmıyorum ama spl yapmıcagım kesın .amfımı degısıp bass ı ufaltıp daha yumusak calan bıseyle degısebılırım.
okuyup yorum yapan arkadaslara sımdıden tesekkurler.