User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: double din alıcam ama hangisi?

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

double din alıcam ama hangisi?

sizce bu ürün bu parayı edermi? Aracımda ses sistemi namına hiç bir şey yok ama ilerde ufaktan bir şeyler düşünüyorum.Hiç bilgim yok tesisat konusunda şimbi bunu alsam ilerde yeterli gelirmi?

önerilere açığım bu arada bilgisi,tecrübesi olanlardan yorum bekliyorum , şimdiden teşekkürler

Piranha Encore 7,0 inç Navigasyon lu Oto Ses ve Görüntü Sistemi - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pioneer avh4350dvd tek gecerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pioneer avh4350dvd tek gecerim
    teşekkürler yorum için ama ürüne ait ilan bulamadım. Navigasyonlu olmuyor sanırm birde onlar fiyatlarıda benim alternatifime göre daha pahalı..

Pirhanadan ses olarak memnun kalırmıyım alırsam? Önceliğim ses , harita en son görüntü geliyor

JDMazda_GTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vasat ve sorunludur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDMazda_GTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vasat ve sorunludur.

teşekkürler vazgeçmek için böyle bir yorum bekliyodum.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    piyasada iki tip double var arkadaşım biri full donanımlı ama dokunmatik kalitesi düşük falan. diğeri kaliteli ama donanımı zayıf.. bu bir denge aslında fiyat performans ölçeğinde..

misal navitech necvox v.b gibi markaların donanımı fulldür tv bluetooth navigasyon divx,mp4,dvd v.b falan her bir şey vardır ama dokunmatikleri vasattır ekran kaliteleride iyidir fiyatlarıda o oranda makuldur.

pionner kenwood jvc gibi markalarında dokunmatikleri iyidir kalitelidir ama donanımda en boşu necvox navitech in en dolu fiyatına eş değerdir.. haliyle piyasada bir denge var bu yönde.. donanım istiyorsan navitech necvox flyaudio v.b. gibi markalardan alıcaksınız ama dokunmatik ekranınada katlanıcaksınız yada aynı fiyata boş donanımsız ama marka kaliteli jvc kenwood pionner alıcaksınız
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    piyasada iki tip double var arkadaşım biri full donanımlı ama dokunmatik kalitesi düşük falan. diğeri kaliteli ama donanımı zayıf.. bu bir denge aslında fiyat performans ölçeğinde..

misal navitech necvox v.b gibi markaların donanımı fulldür tv bluetooth navigasyon divx,mp4,dvd v.b falan her bir şey vardır ama dokunmatikleri vasattır ekran kaliteleride iyidir fiyatlarıda o oranda makuldur.

pionner kenwood jvc gibi markalarında dokunmatikleri iyidir kalitelidir ama donanımda en boşu necvox navitech in en dolu fiyatına eş değerdir.. haliyle piyasada bir denge var bu yönde.. donanım istiyorsan navitech necvox flyaudio v.b. gibi markalardan alıcaksınız ama dokunmatik ekranınada katlanıcaksınız yada aynı fiyata boş donanımsız ama marka kaliteli jvc kenwood pionner alıcaksınız
    aynen anlattığınız gibi durum.İyisini alamıyosam kötüsüne para vermiyim dedim bende pionerr teyp aldım usbli.Orjinal kolonlarla bile çok fark etti iyiki almışın belki piranha doubledini alsam bu kadar iyi olmayacaktı ses.Her şeyin bir ederi var doğal olarak

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    en güzelini ve doğrusunu yapmışsınız güle güle kullanın her şeyin bir mantığı var bu piranhayı bilemiyorum ama necvox navitech gibi markalarda o kadar kötü değil arkadaşda jvc double var bluettoh aparatına ayrı para istiyorlar tv aparatına ayrı para istiyorlar navigasyon ünitesine ayrı para istiyorlar yani teyp full almaya kalksan her şeyiyle teyp kendi parasıyla birlikde 3 tane navitech necvox fiyatına denk geliyor.. o açıdan düşünürsek navitech necvox gibi şeyleri almak daha mantıklı oluyor tabiki. tekrardan güle güle kullanın.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)