arkadaslar bu aracı 4 5 senedır ılanda goruordum 4 sene once gormustumde son zamanlarda yoktu arac kımın acaba Nissan Skyline GT-R R34 5.Generation 2001 Model 300.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 82698470
arkadaslar bu aracı 4 5 senedır ılanda goruordum 4 sene once gormustumde son zamanlarda yoktu arac kımın acaba Nissan Skyline GT-R R34 5.Generation 2001 Model 300.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 82698470
araç gerçekten var mı bilmiyorum ama, ilanda numara olmaması, yurt dışı fotoları koymaları ve fiyatı dikkatimi çekti nedense..
Tartisilcak bir arac degil ama o kadar eder mi bilemiyorum![]()
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
Ben ankaradayken hollandada çalışan birisi vardı yılın belli zamanı geliodu. En son bi ithalat şirketi kurmuştu sonrasında ne oldu bilmiorum ama o araçsa cok fenaydıBeşevler burger uzaması halen aklımdadır
![]()
☻/
/▌
/ \
Ankarada askerlik yaptığım zamanda görüyodum hollanda plakalıydı sahibi kesin dönüş yaptığımda Tr plakaya çeviricem diyodu...
Aracı incelemiştim tartışılmaz bi makina...fiyatın uçuk olmasının sebebi gümrük vergileri falandır heralde pahalıya patladı Tr plaka yapmak...
Resimler yurtdışından ??
bi ara subarularla fln roll yapan skyline değil bu , onun plakalar sarıydı diye biliyorum ve jantları farklıydı eger değiştirmediyse
evet ankara geliyo r34 gtr . hollanda plakalı. ama bu ilanın o arabayla bi ilgisi yok tamamen feyk.
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
Telefon numarası yok ve Ankara, İncekte de arsa satıyor, wishlist gibi bir şey yapmış adam kendine, gece yatıp hayalini kuruyor, sabahta ilan verip satıyor yeni hayaller için.
300 euro şaka mı
türkiyede tek olcan tamamda 300bin euro nedir arkadaş birisi 750binlira yaptığını söylesin ona
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
bir ara ankarada proshop da duran araç mı acaba onun jantlar sarıydı nette fotoları var hollanda sanırım
Fotolar hollandada cekilmiş flemenkce yazılar var bu araca tek olmak icin 300 bin euro veren elbet cıkar![]()
bulent dıye bırınındı bu arac hollandalı ızmıre gelmıstı
www.honda-tech.com
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)