Arkadaşlar ürünü kullanan varmı almayı düşünüyorum etkileri nasıldır ?
![]()
Arkadaşlar ürünü kullanan varmı almayı düşünüyorum etkileri nasıldır ?
![]()
adındanda anlasılıcagı gıbı premıum bı urun nxt den ıyıdır .
915 ferrariyse bu lambodur dolyısıyla ferrarıde ılgı ceker lamboda
Güzel ürün seneler once tr de bulmak zordu almanyadan getirtmistim kılıfı falan prada dan ayakkabı almıs hissi veriyodubence basarılı bir ürün ama kalıcılıgı konusunda tabikide degil..
Sonax Premium Class Carnauba Paste Wax | eBay
60 usd ship hariç..
Hiç kullanmadım ama uygulanmış araç çok gördüm bayağı başarılı bence.915 de tercih edilebilir rıdvanın dediği gibi.
Geçen sonax butik te uygulama yaptırdım bu ürünü kullandı ahmet ben daha sonra merakımdan
kaputun bır kısmına Chemical guys butter wax uyguladım uygulamaz olaydım direk o kısım
matlaştı.Birde arabanın üzerinde resmen bi katman oluşuyor bunu sürünce.
Bence çok başarılı bi ürün tavsiye ederim ...
Bilgi Ve Akıl Konuşur;Cehâlet İse Bağırır.
yeni konu açmıyim şöyle bir ürün getirmiş turtle wax,bunu bilen var mı?
Black Box artık Türkiye'de
ürün saf carnauba dır yani cilanın hammaddesi gayet basarılı fakat bayilerde biz dahil satıs fiyatı pahalıdır
BOZBEY
Kullanmadım ama 200 - 250 TL edecek bir ürün olduğunu hiç sanmıyorum, yerinizde olsam Sonax butiğe gider uygulama yaptırırdım ona göre karar verirdim.
Butik wax denilen bu tarz carnauba oranı yüksek waxların ömrü çok kısa bir kaç yıkamada bir yenilemek gerekiyor.
200ml wax tan yüzlerce kez uygulama yapılabilir çok çok ince sürmek yeterli oluyor boyada tutunabilen miktar zaten çok az, fazla sürmek daha çok parlatmak yerine bulanıklaştırıp parlamasına engel olur.
Butik waxlarla ilgilenenler için Dodo Juice de alternatif olabilir, Türkiyede satan firmada varmış hatta (firmayı tanımıyorum alışverişim olmadı) ;
Otowax - Koruma & Cilalar
Not: Boyada çizik varsa güzel bir polisaj yapmadan ne sürerseniz sürün hikaye, parlaklık polisajda bitiyor.
denildigi gibi bu tarz saf cilalardan önce zeminin cok iyi pürüzleştirilmesi ve ciziklerden arındırılması gerekli kil pasta polishler vs vs ardından bu urunler kendini gösterir tolgacım faceden ürnle ilgili bilgi veririm sana zaten sponsorluk baslıgı altında bu uygulamayla ilgili detaylar ve fotolarda mevcut
BOZBEY
Meguiars 205 nasıldır acaba ?
205 cizik giderici pastadir.
Bu urun biraz pahali, illa carnubali wax alinacaksa collinite 915 tavsiye ederim. Dayanikligi ve parlakligi ile cok cok pahali waxlari geride biraktigi testler internette mevcuttur.
( Detailing world daki long term testleri okuyun,yuzde doksana kok sokturuyor)
Built to fall....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)