Kuzenim riskli bir ameliyat geçirdi B rh (-) kan gerekiyor. Yardım edebilecek varsa 0532 301 1999 numarayı arayabilir.yada Yeşilköy İnternation hastanesine gidip Ferdi EKER e kan vermek için geldim diyerek verebilir.
Kuzenim riskli bir ameliyat geçirdi B rh (-) kan gerekiyor. Yardım edebilecek varsa 0532 301 1999 numarayı arayabilir.yada Yeşilköy İnternation hastanesine gidip Ferdi EKER e kan vermek için geldim diyerek verebilir.
2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Time:2.34.223
Dr Oz`
To Be Contunied....
cok gecmıs olsunnngüncel olsun arkadasımıza yardım edelım
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
detayları Melih Bey e aktarırsanız ,facebook kan sayfasında duyuru yapar.
Melih Serdaroğlu | Facebook
geçmiş olsun
Arkadaslar acill guncell tutalim olur mu melih beyide arayacam simdi saolun
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Dr Oz`
To Be Contunied....
guncelll arkadaslar yokmu tanidik kimsede yaaa
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Dr Oz`
To Be Contunied....
Her ( B rh - ) kan malesef uymuyor.ilk başta bi numune kan alınıyor snra testten geçiriyorlar değerlere bakiliyo yaklaşık 1 saat suruyo.uyuyorsa alıyorlar.Kan gun içinde gerektiği icin sehir disindan gelmesini bekliyemiyoruz.Ve hastane herhalukarda test e sokuyor kanı.
Ilgi icin tesekkur ederim kan hala aranmakta.
Arkadaşlar 3 kişi bulundu kocaelinden geliyorlar yoldalar.suan icin aranmaya ara verildi diyebilirim.Olası acil bi durum icin uyanlar genede burdan yazabilirsiniz bende acil bi durum olursa burdan haber veririm.
Tekrar ilginiz icin cok tesekkur ederim.
Aslında b rh negatif için bi başlık oluştursak çok iyi olur çünkü çok zor bulunan bi kan grubu istanbulda olsaydım seve seve verirdim
Acil şifalar
Everyday I ** çapuling...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)