6.000 de olabilir.bütçe aralığında alınabilicek araç önerileriniz nelerdir.yardımlarınızı bekliyorum![]()
6.000 de olabilir.bütçe aralığında alınabilicek araç önerileriniz nelerdir.yardımlarınızı bekliyorum![]()
W123, kuş serisi, renault 9-11
Tabiki Lada Samara 1500 kara düzen karbüratörlü olanlardan enjeksiyonlulara girme derimama dikkat et hastalık haline gelebilir. İşin şakası bi yana benim ikinci Ladam parçası çok ucuz (mesela: 4 buji+ hava filtresi+ yağ filtresi= 27 lira, Lada parçacısından alıyorum hemde), yakıtıda çok uygun(gazı 2,30 tl den alıyorum; şehir içi 23 kuruşu geçmez, şehirler arası 17 kuruşa kadar düşüyor). Acizane tavsiyem Lada dan yana
Lada Samara.
Suzuki Swift.
Ford Festiva.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
bir şahin al 4-5 milyara(elindeki bütçe ile temiz şahin bulman zor olur biraz) ve üzeriyle arabayı biraz toparla ..etiket olmuş bir araba doğrudur ama ileride daha iyisini alabilirim diyosan sana çok şey katıcaktır bu araba kendimden biliyorum.. çıkardığı ufak tefek arızalarla hem motor hakkında bir çok yeni şey öğreniyorsun hemde arkadan itiş olduğu için arada bir yapmaya çalıştığın yanlama çabaları kesinlikle pilotajını geliştiriyor.. ayrıca yedek parçası pek sıkıntı değil.. tamponu parçala ertesi gün git 50 liraya tak sanayide
ama diyorsan ki benim öyle heveslerim yok arızayla falan uğraşamam, arabaya sadece bir yerden bir yere gitmek için biniyorum; o zaman uzak durbezdirebilir seni
Enes ERGÜL..
o paraya alıncak araba bence biraz fazla yorar modeli nedeniyle ,
şehiriçinde a noktasından b noktasına gitmek için istiyorsan scooterlara cbr125lere falan bak,antalyada tadı güzel cıkar
ha yok 2 teker şeytan işi diyorsanda lada samara en mantıklı secenek
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
güzel bi reno9 da olabilir doğanda olabilir lada da olabilir ama benimda nacizane tavsiyem lada dan yana
hatta fantazi arıyom dersen dip basık tenekeli bi 124 te olabilir yani![]()
tabi ki tofaş...o paralara taksi çıkması doğan slx 96 97 bulabilirsin,normal istiyosan şahine devam 90 92 arası
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)