Herkesin 23 nisan çocuk bayramı kutlu olsun içinizdeki çocuğu çıkarın 1 gün olsn..
Çocuk olsaydınız ne yapmak isterdiniz??
ben uçurtma uçurmak isterdimmm..
Herkesin 23 nisan çocuk bayramı kutlu olsun içinizdeki çocuğu çıkarın 1 gün olsn..
Çocuk olsaydınız ne yapmak isterdiniz??
ben uçurtma uçurmak isterdimmm..
Uçurtmayı şimdi de uçurabilirsin yadırganır mı kiHerkesin Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı Kutlu olsun..
23 nisanda ilk okul yıllarındaki bando takımı zamanlarım geliyor aklıma okadar keyif alıyordumki o kutlamalarda davul çalmaktan anlatamamokıyafetler ile girdiğimiz mod ruh bile başkaydı
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
kutu kolanın içine torpil sıkıştırıp patlatırdık![]()
mermerlere pril döker uzaktan kumandalı arabalarla drift yapardık tabi ozamanlar drift değil kaydırmaktı o![]()
TAM 35
UK986 6R GTI
UK987 w204 C250 Coupe AMG
eeeeey gidi taso oynarken kavga çıkınca diğer mahalle çocuklarını dövmeyi özledim![]()
bisikletle bahçeleri mındar etmeyide![]()
sokakta top oynayıp milletten azar işitmeyideeeeey gidi
![]()
Bunların hiçbirini bilmez 90 civarı dogumlu insanlar...Bilenlerde hani geçmişe meraklı insanlardır.Evime arkadaşlarım geliyor bazen onlara pc de gösteriyorum çizgi filmler klipler vs.. 80 lerin en bomba parçalarını dineltiyorum "yok ilk defa dinliyorum" diyorlarya.. Sanki bu dünyadan değiller.. nerde yaşıyorsunuz siz diyorum..
Edit: senin yaş 18![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
tüm çocukların ve çocuk kalabilenlerin bayramı kutlu olsun.
OEM+
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-izlerdik.html
bu konu herşeyi özetliyor , bişi yazmaya gerek yok
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz." M. Kemal ATATÜRK
leblebi tozunu hiç denemedim hatırlamıyorum![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Çocuklarımızın günleri kutlu olsun, tabi bunun yanı sıra ulusal egemenligimizin yıldönümünüde gözardı etmemeli,Allah bu ülkeye aynı acıları tekrar yaşatmasın, yeni bir ülke kurmak zorunda bırakmasın.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Çok o civarda dogumlu arkadasım var çogunu bilmiyorlar.. Ha xeyna yı bilir hababam sınıfını bilir micheal jacksonı bilir , kara şimşegi duymuştur.. Ama yakariyi , clementini , calimeroyu , nils ve uçan kazı , kayıp dünyaları , az gittik uz gittiği , m.a.s.k'ı , kuzen lerry'i , tiki toki'yi , vs vs bunları bilmesine imkan yok... zira bunlar hep atıyorum 84-87 arası 85-88 arası böyle zamanlarda yayınlanan seriler... Ha bilir seviyordur eski çizgi filmleri vs arastırır netten izler vs anca öyle
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)