dandik arama motorunda taradım, daha önce verilmişse sorry.
dandik arama motorunda taradım, daha önce verilmişse sorry.
Güzel video. daha öncede çok verildi. youtubede Back Up diye arat bir sürüsü geliyor.
Şu videoyu ne zaman izlesem kendimi nfs oynuyor sanıyorum...![]()
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
bende ne zaman izlesem hep aynı şeyi diyorum asfalt ve yol yapım kültürü ne arabalar ne başka bir şey dikkat eden varmı bilmiyorum ama yoldaki asfalt kaymak gibi keskin viraj yok sert viraj yok bütün virajlarda şeritler genişliyorki adamlar virajı alırken rahat alsın yoldaki geçişler bir harika bence bizim türkleride oraya götürsek o japonlardan daha güzel sürer o yollarda yada tam tersi o japonları buraya getirsek ilk iski karayolları belediye nin yapdığı çalışmanın içine tamponu motoru bırakırlar yada ilk keskin virajda denize uçarlar![]()
yada birde anlam veremediğim ana cadelerdeki şu dağ gibi tümsekler varya sanırım düşman saldırırsa siper olarak kullanıcaz onları
![]()
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
camcar ı kullanan adam işi biliyor hiç laf söylemeyelim adam iyi)) bunların arasında gazlamak beceri ister hızlılar cidden..
bizdede tiki memo var işte
TİKİ MEMODAN MAKAS SHOW YENİ VERSİYON - YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)