Bu lastiği almayı düşünüyorum fakat daha önce yaşadığım adrenalin re001 deneyiminden dolayı tedirginim, şehir içinde adrenalin 1 le aynı karaktere sahipse(kayma-patinaj vs.) boş yere o kadar para vermeyelim?
Bu lastiği almayı düşünüyorum fakat daha önce yaşadığım adrenalin re001 deneyiminden dolayı tedirginim, şehir içinde adrenalin 1 le aynı karaktere sahipse(kayma-patinaj vs.) boş yere o kadar para vermeyelim?
aynen kardesım bendede re001 var ben bole lanet bı lastık gormedım sımdı re002 cıkmıs cok cok basarılı dıye duydum
ondan alıcam allah ızın verırsre bende
bizde type-ra re001 alıp takmıştık gayette memnunduk yol tutuşundan.
re001 anca şehirdışı düzgün yollarda başarılıydı, şehiriçinde bir kere bile memnun etmedi. Ettiyse sadece yağışlı havalarda etmiştir.
s001 de onun gibi parlak asfaltta saçmalıyorsa boş yere masraf etmek istemiyorum, pistte veya kaliteli asfaltta re001 de zaten iyi bir lastik ama şehiriçinde kabak lastikten farkı yok.
Re002 kesinlikle super lastik yol tutusu fren herseyi ile 001 ile alakasi yok pzerodan daha iyi bence basarili lastik ben kullandim bir takim ikinciyide aldimduruyor suan![]()
re002 biliyorumda s001 ilk defa duydum. ben de 1 takım almak zorundayım, pzeronero düşünüyordum, eğer bunlar daha iyi ise bridgestonu tercih ederim, çok sağlam lastik, 40 yanak o kadar çukura düştüm en ufak bir balon vs yapmamıştı (re001)
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
re001 belki balon yapmamistir ama ben ilk defa bi lastigi delik desik yapmak istemisimdirre002 takicam allah izin verirse bu haftasonu bakalim cok basarili bir lastik diye duydum ama emre sen kullandin sanirim nasil kanka
kesinlikle tavsiye ederim 4 ay önce taktım muhteşem bir lastik 458 italia nında ekipman lastiği olarak çıkıyor.
Benim aracin uzerinde geldi s001 yagmurda ve siyah asfaltta cok iyi ama parlak asfaltta hic memnun degilim gercektende arkadaslarinda diger model icin yazdigi gibi sapitiyo arac. Bu takim bittikten sonra eski aracim da kullandigim pzero rosso ya gecmeyi planliyorum
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)