Arkadaslar ruhsatimda aracin rengi GRİ (füme) olarak geciyor, asagidaki griye boyatsam sknti olur mu? Ruhsat degisikligi gerektirir mi?
![]()
Arkadaslar ruhsatimda aracin rengi GRİ (füme) olarak geciyor, asagidaki griye boyatsam sknti olur mu? Ruhsat degisikligi gerektirir mi?
![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
In vtec we trust.
Mapped by Dr. Ecu
Powered by Sistem Honda
biz ruhsatta siyah geçen e30 u komple mat siyaha boyamıştık
polis yönünden hiçbir sıkıntı olmadı ki gri daha az dikkat çeken bir renk
belki tüvde mevzuyu çakabilirler kıllık yapacak adam çok daha önce aynı renk bir araç gelmişsse renk farkını anlayabilirler
Yani kapi icleri, bagaj ici ve motor ici yine ayni kalacak, dogal olarak muayene esnasinda renk farkliligi belli olacak. Ama ne diye muayeneden gecirmezlerki? Sonucta gri degil mi?
Cift renk gibi dusunursek mesela siyah kirmizi, o sekilde kabul etmezler mi GRİ (füme) diye?
In vtec we trust.
Mapped by Dr. Ecu
Powered by Sistem Honda
Herhangi bi sorun çıkmaz yeşildi bı arkadaşımın arabası Haci yeşili rengini acik yeşil yapti hic bibsey olmadı
C R M performance
kesinliklebir sıkıntı olmaz, benim eski aracın ruhsatta amarant yazıyordu sadece ( aracım 98 rover 200vi idi) ıkı sefer renk degıstırdım bırınde sımlı lacivert yaptım sorun olmadı, tekrar orj rengı olan mora boyattım. en ufak sorun olmadı, soruyolardı bu nasıl renk adı dıe bende bılmıyorum yanar doner demek sanırım dıyıp gecıyordum tuvde bıle sorun yasamadım..
araç renk olayları 1 yıldır değişdi. trafik derki atıyorum araba füme veya gri bunun ana kodu gri diye gecer. mesala şu an sıfır araç satıyoruz bej renkleri ruhsatta sarı diye geciyor.tonlamaya bakılıyor. sonucda zıt renk değil bence bır sorun yaşamazsın.
DRİLL
Dr.Ecu
Birde 306 gti lar şeytan kırmızı yazar ruhsatta (bordodur) cogu corvet kırmızısına boyar hic bı sıkıntı olmaz
C R M performance
2004 accord geldı servıse ruhsatta yeşil graffit yazıyordu
araba bıldıgın gri renk
problem olacagını sanmıyorum
samet bişi olmaz rahat ol... ama mat renklere kıllık yaratabiliyorlar bazen.... ama bu opak bir gri sıkıntı olmaz....
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Valla ben 2008 yılında Şirket aracını muayne yaptırırken sorun çıkmıştı ama bu Tüvtürk ten önceydi.
Ama Araca komple branding uygulaması yapılmıştı, kimi yerlerden farklı tonlar gözüküyordu.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
eski arabam citroen nemo siyahtı bildiğin zifir siyah ama ruhsatta granit gri yazıyordu.muayeneden de sorunsuz geçti sıkıntı olacağını düşünmüyorum...
Yardimci oldugunuz icin cok tesekkurler arkadaslar insallah problem olmaz..
In vtec we trust.
Mapped by Dr. Ecu