Alp Kardeşimin aracına ufak tefek bişiler yaptık başlangıç olarak.
Haziran gibi İstanbula gelip yine Milltek+Stage1 olarak doldurmaya gelicez aracı
TSİ Roll Night organizasyonları başlasın
İyi seyirler
Alp Kardeşimin aracına ufak tefek bişiler yaptık başlangıç olarak.
Haziran gibi İstanbula gelip yine Milltek+Stage1 olarak doldurmaya gelicez aracı
TSİ Roll Night organizasyonları başlasın
İyi seyirler
GT-R
maşallah aracına daha iyi olur inşallah ama birsey fark ettim yag sıcaklıgı nasıl yükseliyor 95 den 101 e cıkıyor bunu digital görmek çok avantajlı bir olay ya gazlarken baktın yağ sıcaklıgı arttı dinlendir hemen aracı oh mis
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Cok guzel hizlanma ama benzin bu kadar bitikken basmayin pompayi yakarsiniz.
Komple Milltekmi yani dp dahil mi? Yanıltıcı ile ne kadar sağlıklı olur
Birde 55 mm catback bana çok dar geldi![]()
Bu arada 55 cm cat back i şans eseri almış güzel ses çıkıyor ama yinede etkisi var Universal Remus TSİ egsozu suan üzerindeki...
GT-R
230da kalıyor sanırım maşallah.
Maşallah şuan bile gayet hızlı![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Oğlum acaip farketmiş filtre. 1 boydan fazla farketmez tamamen psikolojikO değil de 30-230 hızlanmasını nerde yaptınız onu anlayamadım
Yalnız cameraman on numara çekim yapmış
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Kameraman tabiki ben ve Galaxy SKuzey çevreyolunda abandık
İTG direk 1 boy stockta daha fazla etkilemez hatta yazılımdada bence max 1.5 boy ne marka takarsan tak ama kaliteyi görmen lazım akşam deniyomuyuz?
GT-R
kadran çok başarılı gelmedi bana zaten bu parçalarla normali bu.yazılım dp sonrası iç açıcı olur
Vorsprung Durch Technik
egzoz sesini merak ettim bendede remus cat back var+dp var mı videosu ?
rs le şansı ne olur acaba.. ne dersiniz denenebilir? yani en azından ölçü almak için ideal bir araç rs...
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Güzel yürümüş ama benzin ışığı yanmadan yapsaydınız keşke..zarar vermeyin araca..
16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)