User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Ford Sierra 2.0

kerem
    Misafir

Ford Sierra 2.0

yakın zamanda sierra 2.0 almayı düşünüyorum az buçuk tahmin etmesemde benzin li ne kadar , lgp ile ne kadar yaktığını merak ediyorum öğrenciyim neticede ayrıca yanlama meraklısıyım acaba lpg takarsak performansı çok düşürürmüyüz ? ilginiz alakanıza şimdiden çok teşekkürler ( umarım ilgi alaka gösterirsiniz )

kerem
    Misafir
    bilgi sahibi olan yokmu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 94 senesinde ehliyet sahibi olduktan sonra evdekiler Sierrayı bana vermişlerdi. Çok güzel arabadır. Amortisörler biraz yumuşaktır ama 2.0 lar 125hp olarak gayet performanslıdırlar. Frenleri biraz sorunludur ki o dönemin bütün bu tip arabalarında aynı problem mevcut. Birde egzost manifold contası sürekli olarak yırtılır o nedenle çok fazla yakmaya başlar alt devirlerde yürümediği ve sürekli yürüsün diye gaza bastığın için.
    IN BOOST WE TRUST

RED DEVIL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 94 senesinde ehliyet sahibi olduktan sonra evdekiler sierrayı bana vermişlerdi. çok güzel arabadır. Amortisörler biraz yumuşaktır ama 2.0 lar 125hp olarak gayet performanslıdırlar. Frenleri biraz sorunludur ki o dönemin bütün bu tip arabalarında aynı problem mevcut. Birde egzost manifold contası sürekli olarak yırtılır o nedenle çok fazla yakmaya başlar alt devirlerde yürümediği ve sürekli yürüsün diye gaza bastığın için.
    2005 senesi hiç unutmam cok ufaktan kurcalanmış bi 2.0 sierra ile haliçten köprü son çıkısa kadar yol aldık.. Aracın sahibi de sonkan die bi arkadasımdı sarıyerden,bende 307 1.6 vardı komple eksoz chip ve cai ile bana yol werdi buna göre kıyasla hesapla işte.. Deki bnm aracım 125e yakın oda aynı sekilde bayada ciğerli aractı sierra..
    MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN

CHEVROLET CRUZE 2.0 DİESEL 177 HP 385 nM (RACECHİP)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 litre 125 hp ve 1000 kg lık araba 1200 kglık 1.6 120 hp arabaya yol veriyorsa o sierrada sorun vardır yaştan dolayı. Valla ben 95 den 97 e kadar bütün 2 litreleri arkaya alıyordum. Vectra 2.0 GLİ ve BMW 320leri. Bi 94 astra GSI lara ciğeri yetmiodu. Corsalar da geçemiyordu.
    IN BOOST WE TRUST

R-ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kerem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakın zamanda sierra 2.0 almayı düşünüyorum az buçuk tahmin etmesemde benzin li ne kadar , lgp ile ne kadar yaktığını merak ediyorum öğrenciyim neticede ayrıca yanlama meraklısıyım acaba lpg takarsak performansı çok düşürürmüyüz ? ilginiz alakanıza şimdiden çok teşekkürler ( umarım ilgi alaka gösterirsiniz )

2kez Driftte kullandığım Sierra'yı satıyorum bilginize.

kerem
    Misafir
    Alıntı R-ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2kez Driftte kullandığım Sierra'yı satıyorum bilginize.
    abi öğrenciyim daha dolu sierra ya bütçe yetmezde zaten bilmiyorum erteleyebilirim araba işini neticede hayat uzun daha çok araba alırım alakanıza teşekkürler

RED DEVIL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 litre 125 hp ve 1000 kg lık araba 1200 kglık 1.6 120 hp arabaya yol veriyorsa o sierrada sorun vardır yaştan dolayı. Valla ben 95 den 97 e kadar bütün 2 litreleri arkaya alıyordum. Vectra 2.0 gli ve bmw 320leri. Bi 94 astra gsı lara ciğeri yetmiodu. Corsalar da geçemiyordu.
    alper yol verdi yi ne anlam da kullandığımı tam çözemedin galiba..
    Yol verdi yani attı bi kçşeye geçti manasında.. Bayrampaşada büyüdük affet biraz sokak ağzı tavrımız vardır yani
    şimdi anlatabildim mi,sierra aldı yani
    MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN

CHEVROLET CRUZE 2.0 DİESEL 177 HP 385 nM (RACECHİP)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)