Merhabalar.
APP plaka yapdırmak ıstıyorum acaba trafıkde sıkıntı yasarmıyım ?
Nerede yapdırabılırım ? ( SAKARYA ) yada yapan neresi varsa ?
Ücreti ne kadardır ?
Tesekkurler. ?
Merhabalar.
APP plaka yapdırmak ıstıyorum acaba trafıkde sıkıntı yasarmıyım ?
Nerede yapdırabılırım ? ( SAKARYA ) yada yapan neresi varsa ?
Ücreti ne kadardır ?
Tesekkurler. ?
Some Body Stop Me !
ne zamandır bende sormak istiyordum bide mühürlü olanlar 100 civarıyken mühürsüzller 35 40 çifti ne farkeder mühürsüzlere polis ceza mı yapıştırıyor ?
35 liraydi en son gittigidiyordan almistim.
Trafikte yasak ama 1 yildir problem yasamadim.
Straight roads are for fast cars, corners are for fast drivers.
yaşla ne bağlantı kurdun onu anlamadım ? Küçüğüm bilmiyorum demek istiyosan burda ögrenirsin bilmek istediklerini. Diğer arkadaşın üyelik tarihine bakıpda öle bi mesajını okumak garip geldi..
mühürsüz plaka yasaktır kardeşim, mühürü olmadığı için polis amcalarımız sahte plaka olarak görür ve cezayı yazarlar.
mühürlü app daha iyi olucakdır ;
http://www.techturkey.com/forum/akse...ka-2012-a.html
5 aydır mühürsüz kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım..
Eger imkanınız varsa mühürlü yaptırın içiniz rahat olsun ceza korkusuyla gezmezsiniz
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
Özelden yazdım kardeşim ama baya yanlış hatırlıyomuşum ben fiyatı![]()
konusu burda ilgilenirsen http://www.techturkey.com/forum/akse...ka-2012-a.html
öğren o zaman ayıp olmasın
periyodik araç muayenesinde damga yani mühürlerin olmaması hafif kusur, birde plaka karakterleri fontları yazı şekilleri yönetmeliğe aykırı diye bir kusur var oda hafif,
önde plaka olmaması hafif kusur, arkada olmaması ağır kusur, plakanın orj yerinde olmaması hafif kusur, okunamaması hafif kusur. vb bir çok hafif kusur mevcut
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
mühürsüz plaka kullanmak suç ancak orjinallerini taşımanız gerekiyoki oda polisin insiyatifine bağlı genelde söktürüyo ugrasıyosun diğer türlü mühürlü olunca bekleme yapma devam et modu![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
SAKA YAPMIYORSUNUZ DEGIL MI ?
Diye bı soru gelınce herkez bılıyor da bı bız bılmıyoruz gıbı geldı.. yaslarımız da cok olmasada kucuk oldugu ıcın bılgısız olabılırz ?
Verdiğiniz ve aydınlattığınız cevaplar ıcın tesekkur ederım ABILERIM (:
Some Body Stop Me !
plakanın muhur olayı gectıgımız aylarda zorunluluktan kalktı bıldıgım kadarıyla bnı polıs durdurmadı hıc o yuzden app ye takıolarmı bılemıyorum.
mühür zorunlulugu kalktı diye bişey yokta emniyet artık (büyük olan mühür) vurmuyo sadece cemiyetten cıktıgına dair mühür vvuruluyo küçük olan yani kılına denk gelirsen ağlatır
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
her türlü app yönetmeliğe aykırıdır. Mühürlü mühürsüz olması polisin ceza yazma ihtimalini azaltır yada arttırır. Mühürsüz ise daha rahat takılabilir. BJK app denilen app ye pek birşey demiyorlar ve her aracımda o baskının mühürlüsünü kullandım. Laf edene denk gelmedim. Ama yönetmeliğe göre plakanın her harfinin kalınlığı 36mm olmalıdır. APP'lerde bu rakam 45mm civarındadır. Bu nedenle polis isterse ceza yazabilir istersen 15 mühür bas
Örneğin siyah çerçeve olmazsa da ceza yazabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)