Merhabalar;
LYS başvuru harcı olan miktarı internet bankacılığı aracılığıyla yatırmak istiyorum. Hesap numarası vs. hakkında bilgisi olan var mı?
Teşekkürler...
Merhabalar;
LYS başvuru harcı olan miktarı internet bankacılığı aracılığıyla yatırmak istiyorum. Hesap numarası vs. hakkında bilgisi olan var mı?
Teşekkürler...
ilk senemde internetten yatırmıştım.internet bankacılığında ösym diye bölüm vardı oradan yatırdım.hesap nosu filan yok
internet bankacılığında harc vs gibi odeme seçeneğinde ekli olabilir diye düşünüyorum
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bende yarın yatırıcam , veznedeki adam biliyodur diye düşünüyorum benama siz internetten yatırıcakmışsınız yanlış okumuşum
![]()
bankamatikden niye denemiyorsunuz, sıra beklemeyin yahu![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Ne kadardı lys harcı?
arkadaşlar ben sayısal çıkışlıyım.. hangi sınav yada sınavlara giricem kaç para yatırıcam son günü ne zaman biraz bilgi verebilirmisiniz![]()
Son gün pazartesi olmayaydı eyidi ya atmden 2 gündür deniyoruz almıyo parayı kabul etmiyo yarın bide birebir denicem![]()
şimdi ben giriş belgesi çıktısınıda aldım başvurum kabul olmuş değilmihaberlerde çoğu kişinin başvurusunun geçersiz olduğunu söyledi içime kurt düştü şimdi.
atm den nasıl yatırılıyor bilgi verebilirseniz bende giriyim ya![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
çok acil bir sorum var
şimdi benim bankadaki sıra numaram 10 15 dk sonra gelcek anca o zaman para yatırabilcem ondan sonra bir de sistemden kayıt gerekiyor galiba ona yetişebilirmiyim yoksa param yanar mı ?
peki sağolun bankaya gidiyorum yatırmaya kapanmadan yatırayım00.00 a kadar da aktif ederim internetten sağolun
![]()
parayı yatırdım şimdi internetten aktifleştircem sağolun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)