User Tag List

Sonuçlar: HANGİ ARAÇ

Katılımcı sayısı
53. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 1.6 TDI POLO 2010

43 81.13%
  • 1.5 DCİ CLİO 2009

10 18.87%
Sayfa 1/2 12 SonSon
32 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Yeni clio yada polo

zirvecol
    Misafir

Yeni clio yada polo

Arkadaşlar herkeze merhaba dizel bir araç bakıyodum bayadır tam kafama göre iki araç buldum simdi ama ikisi arasında kaldım.

Renault clio 1.5 dci dnymiq ikinci sahibinden 2009 model 33binde değişen yok 1 parça lokal boya var marşbiyelde adam herhangi bir sıkıntı çıkarsa expertiz ücretini öderim bu kadar güvenıyo yane aracına kendileride yetkili serviste çalişiyomus.arac clionun dolu modeli far yağmur sensörü 6 airbeg dijital klima 4 cam otomatk tomtom navigasyon felan dolu araç yane. 30.750 SON FİYAT. full servis kayıtlı bakımları

ww POLO 1.6 tdi comfortline 2010 model içi bej olanlardan 33binde bakımları serviste yapılmıs araç.bunda 4 cam otomatk abs klima airbeg dolu bir araç değil ama modelının dolusu diye geçiyo.bu araç wolswogen yetkili servislerinden birinde satilik şahıs değil son 33.500 sol arka kapı değişik arka çamurlukta boya var fullservis kayıtlı bakımları.

ikisi arasında kaldım clio ariydum dolu modelini ama geçenlerde polo kullandım çok güzel bir araç içime sindi ama 1 parça değişme 1 parça boya olması kafama takılıyo değişensiz araç olması clioyu bastırıyo ama ne bilim polodada gözüm var alım satım yapmıyorum ama satarkende değer kaybetmicek beni üzmücek bir araç ariyorum.Siz olsanız hangisini terch edersiniz yardım edin yav

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şartlara göre clio
    Z3 Roadster
    Golf Mk5 GTI

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya hocam kaydı varsa takılma bu kadar değişene boyaya. Yetkili serviste adam üşeniyor düzeltmeye, değiştiriyor geçiyor. İçine sindiyse al Poloyu.
    Çok severim ben de Poloyu ama Clioyu alırdım. Hem daha az yakar hem de daha dolu.

zirvecol
    Misafir
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya hocam kaydı varsa takılma bu kadar değişene boyaya. Yetkili serviste adam üşeniyor düzeltmeye, değiştiriyor geçiyor. İçine sindiyse al Poloyu.
    Çok severim ben de Poloyu ama Clioyu alırdım. Hem daha az yakar hem de daha dolu.
    var var zaten alicağim yer yetkili servis satan adamlar burda yapıldı aractaki boya değişen diyo expertiz raporunu size veriçez diyolar aracı teslim ederken

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha ne olsun. Ön yargıyı yıkmak gerek kayıt varsa. Sonuçta sanayide toplanmış bi araç değil. Ankaradaki yetkili servislerde simli boyası olan bi araç boyatanlar ne yapsın o zaman ? Sağda 1 parça mı boyatacaksın, ton tutmuyor nasıl olsa sigorta da karşılıyor diye boyanan parçaların yanındaki parçalara da vernik atıyorlar.

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kıliyosu yaaa biraz bastın mı polo şahane görünüyor valla
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

zirvecol
    Misafir
    kullanan arkadaşlar tecrubeleri nelerdir sıkıntı varmıdır polo da yada clio da daha once benzınlı clio kullandım dizel aracım ilk olucak

zirvecol
    Misafir
    yorumlarınızı bekliyormmm ANKET YUKARDAA

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    clio çok donanımlı olsada ben pek ısınamadım

polo model olarak yüksek aslında climatronic olsa yeter bence geri kalan tüm donanımlar sonradan takılabiliyor vw için o güzel bir opsiyon

bence iki aracıda kullan hangisi içine siniyorsa onu al

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

zirvecol
    Misafir
    daha onceden cliom vardı aklımda polo yoktu ama 1 kere kullanmam poloyu kriterlerim arasına getirdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polo donanım olarak zayıf genelde ama kullanırken çok keyifli sessiz yolda akan bir araç bence

fonksyonel direksiyon navigasyon gibi aksesuarlarınıda sonradan taktığında içide inanılmaz şık ve kullanışlı oluyor tabi biraz fiyatı yüksek kalıyor clio ya gore ama oda normal diye düşünüyorum

135
    ├┼┼╕
    246R

zirvecol
    Misafir
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polo donanım olarak zayıf genelde ama kullanırken çok keyifli sessiz yolda akan bir araç bence

fonksyonel direksiyon navigasyon gibi aksesuarlarınıda sonradan taktığında içide inanılmaz şık ve kullanışlı oluyor tabi biraz fiyatı yüksek kalıyor clio ya gore ama oda normal diye düşünüyorum
    ben sıfır almicam yalnıs daha ekleme gibi bi şansım yok yukarıyı okursan daha sağlıklı olur :d:d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam bende onu diyorum vw de sonradan hepsi alınabiliyor sıfır yok zaten 4-5 ay beklersin

climatronic dsg gibi donanımlar hariç

fonksyonel direksyion yol bilgisayarı navigasyon vw logosu geri vites kamerası gibi şeyler çok rahat takılabilir

135
    ├┼┼╕
    246R

zirvecol
    Misafir
    tamam bende onu diyorum vw de sonradan hepsi alınabiliyor sıfır yok zaten 4-5 ay beklersin

climatronic dsg gibi donanımlar hariç

fonksyonel direksyion yol bilgisayarı navigasyon vw logosu geri vites kamerası gibi şeyler çok rahat takılabilir

YANE KAFAM SUAN ÇOK KARIŞIK İNAN BURDAN ÇIKICAK SONUC BENI ÇOK ETKİLİCEK AMA ONU BİLİYORUM CUNKU SADECE WW YADA RENO FORMU DEĞİL HANİ GERÇEKTEN DOĞRU BİR SEÇİM YAPMAMA EMİNİM Kİ YARDIMCI OLUCAK BU FORUM

OYLAMAYA KATILAN ARKADAŞLAR YUKARIYI OKUYUP ONA GÖRE OY VERİRSE SEVINIRIM KRİTERLER YUKARDA BELİRTİLMİŞ.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ender Elektronik» Sony - Blaupunkt - Pioneer Yetkili Servisi >>>

ornek mesela vw de bu tarz parçaları bulmak kolay

doğuş sağolsun boş arabaları getirdiği için

135
    ├┼┼╕
    246R

zirvecol
    Misafir
    Ender Elektronik» Sony - Blaupunkt - Pioneer Yetkili Servisi >>>

ornek mesela vw de bu tarz parçaları bulmak kolay

doğuş sağolsun boş arabaları getirdiği için

inan olsada kullanmıyorum bnm clioda doludyu sattiğim onda 1 kere kullandın mı sorsana bana böle özellikler olsada kullanmam sadece arabamda var derim

aRSLaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    clionun yakıtı ve frenleri haricinde hiç beğenmiyorum.sanki kamyonet kullanıyormuş gibi bir his veriyordu bana makyajlı kasası nasıldır bilemem.clio dolu bir araç olabilir ama polo 6r'ın verdiği sürüş zevkini veremez.her ne kadar polo harika olmasa da clio'dan çok daha iyi

zirvecol
    Misafir
    Alıntı aRSLaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    clionun yakıtı ve frenleri haricinde hiç beğenmiyorum.sanki kamyonet kullanıyormuş gibi bir his veriyordu bana makyajlı kasası nasıldır bilemem.clio dolu bir araç olabilir ama polo 6r'ın verdiği sürüş zevkini veremez.her ne kadar polo harika olmasa da clio'dan çok daha iyi
    yakıt yakıt diyo herkes clio polo arasında yakıt fark ediyomu o kadar

aRSLaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zirvecol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakıt yakıt diyo herkes clio polo arasında yakıt fark ediyomu o kadar
    polodan biraz daha az yakıyor ama aradaki kalite farkı göz önüne alınırsa önemsiz bence.
    haftaiçi öğleden sonra maslaktan caddebostana ortalama 4,5 lt tüketim insan gibi kullanıldığında.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)