Özel okulların hepsindemi hazırlık zorunlu Türkçe bölüm okusak bile hazırlık okuyoruz hangi Ünilerde hazırlık zorunlulugu yok ? teşekkürler
Özel okulların hepsindemi hazırlık zorunlu Türkçe bölüm okusak bile hazırlık okuyoruz hangi Ünilerde hazırlık zorunlulugu yok ? teşekkürler
Özel ünileri bilmem ama devlet üniverstelerinde hazırlık işleri bölümlere göre değişiyor üni ile alakalı değil yani örneğin inşaat müh 1.ögretimde hazırlık varken 2.ögretimde olmayabilir ,yani bölümle alakalı bölümün içeriğine bakmalısın.Benden sana tavsiye eğer inglizcen yoksa kesinlikle git zaman kaybı olarak görme o 1 seneyi hep akıl karıştırıyorlar çevredekiler yok zaman kaybı fln diye hemde eğlenceli oluyor okumuş biri olarak söylüyorum.
life is a day room is today.
Hazırlık İngilizce eğitim veren tüm üniversitelerde sınavdan geçemezsen zorunlu . Özel ünilerin çoğu ( olmayan görmedim henüz ) ingilizce eğitim veriyor bölümüne göre . İstediğin bölüm ingilizce eğitim veriyorsa sınavdan geçemediysen ingilizce zorunlu .![]()
şuan ingilizce okuyorsan zaten gittiğin okulda seni flat sınavına sokacaklar, onu geçersin hazırlık okumazsın
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)