Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Ahaha koptum dayıya helal olsun. Alttaki yorumlar daha komik
.
bizim bi arkadaş da alışveriş merkezi otoparkında arabasına yakın durmuşlar kesin sürterler cıkarken diye bi poloyu almıştı böle kenara![]()
maşallah dayıya eski toprak![]()
Aynısını bana yaptılar. Kocaman yere park etmemiş dibime girmiş
bizimkinin çizilmesi önemli değildi çize çize çıktım
. Hak etmişti ama
.
Edit : Bir kerede park yeri bulamadık bizim arkadaşlar ve ben kalıplıyız 1.93 boy 110 kilo ben arkadaşlarda öyle 5 kişiyiz arabada arabayı alıp diğer mahalleye koyalım dediler kopmuştum ahahah. Araç Nissan Micra
.
yok artıkk![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
öğrenciyken benim 206 mı çekmişler böyle oturduğumuz apartmana kömür geldi diye.adamlarla kömürlü kürekli yakınlaşmamız olmuştu.Videoyu izleyince birden o gün geldi aklıma
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
lisedeyken bizim insan azmanı bir minik hocamız vardı kulakları çınlasın. her tenefüs wosvosu bir yere saklardık adam sinir olurdu. diplomayı aldıktan sonra arabasını komple bir revize ettirip durumu anlatmıştık, oda gülerek ben sizin yaptığınızı pencereden izliyordum demezmi hepimiz ...t olmuştuk. halen arada görüşürüz hocamızla![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)