Öncelikle buraya konu açmamın tek nedenı su an gerçekten çok kötu durumdayım.Saçlarımın cansız olması sebebiyle doktora gıtmıstım 1 ay kadar önce doktorda sacıma baktı sorunlarımı dinlemedı bile gırıp cıkmam 5dk almadı bepanten evigen ve bı kaç serum ampul ve otacının bıtkısel karısımını yazdı. Ben eczaneden aldım ampulerı karıstırıp verdı bunu hafta 2 defa yıka dedı 1 aydır yıkadım ufak ufak dökulmeler yıne oluyodu.Bugun berberime gittim sacımı tıras etti. 3 numaraya kestırdım tam cıkıcak abı uste bı tel sac var unuda alırmısın dedım pat bı çektı sacı bı tutam elınde kaldı o surat ifadesı görunce bnm tansıyonum düştü resmen saçların dökuyor senın baya baya dedı harbı elınde bır tutam saç sonra sacını kazı sen dedı bnmde böyle dokuyodu falan fiştan elım ayagım buz kesti bnm hemen oturdum kazı abı saçları dedım kazımadı bı doktora gıt dedı sonra kazırız dedı yemın edıyorum ne yapcagımı ne dıyeceğimi bilemiyorum kullandıgım serumlar yaramadı galıba cunku bu kadar dökulmuyodu ve önden dökuluyo şimdi her taraftan dökuluyor. Lütfen ciddiye alınıp cevaplar verılırse sevınırım yarın sabah erkenden doktora gidicem.