bazı plakalıklar görüyorum adamın adı falan yazıyor, veya aracının adı yazıyor, techte o kadar otomobil aksesuar falan vs. ile uğraşan var, yokmudur isme özel plakalık yapan? veya nerede yapıldığını bilenler bilgilendirirse sevinirim
bazı plakalıklar görüyorum adamın adı falan yazıyor, veya aracının adı yazıyor, techte o kadar otomobil aksesuar falan vs. ile uğraşan var, yokmudur isme özel plakalık yapan? veya nerede yapıldığını bilenler bilgilendirirse sevinirim
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
plaka baskı işi yapan her yer yapar zaten plaka baskı işi yapan yerlerin genelde girişlerinde duvarda onlarca plaka yapışık olur app isim yazan takım renklerinde olan v.b sitede bu plaka işini yapan bir arkadaş vardı app plaka yapılır diye bir konusu vardı sanırım ona danışırsan sana yardımcı olur.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
arkadas plakadan değil plakalıktan bahsetmiş sanırım onuda plakalık basan serigraf çılar yapar herhalde
beyin gitmiş kusura bakma....onada çözüm var gibi...amcamın bir arkadaşında plaka kalıbı vardı lokma yaptırılıp bastırılabilir ama düz plakaydı ondaki afilli şekilli falan değildi
SENSİN.
Porsche Panamera özel plakalık - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 63263967
ilanlarında çeşit çeşit var mesela bi bak istersen
özelde yapar kuvvetle muhtemel
edit:
varmış
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...=plakal%C4%B1k
Ben yapıyorum istediğinizi yazarım isteyene plakayla beraber veririm isteyene plakasiz
Sadece plakalik 85 lira Gommeli
App+ plakalik= 160 lira
C R M performance
Pessimist206 adli uyeyle iletisime gecin, Mert'ler yapiyodu bi ara su anda devam ediyolar mi bilmiyorum gerci![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Ewll fatihcim teşekkürler
Sürekli telefondan giriyorum resim yukleyemiyorum
Fatih sagolsun halletti
Sol ve sag tarafa istenilen karakterde istenilen yazı yazılır logo yapılır
C R M performance
yegen gokhan yada merte ulas son bı fıyat ıste benden bahset![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ben plaka sandım bazı insanlar var öyle isim soyismlerini plaka yaptırtıp arka cama koyuyorlar yada bagajda tutuyorlar özel günlerde falan takıyorlar hava olsun diye öyle bir şey sandım..
plakalıksa gittğiniz servise söyleyinde sökmesinler çünkü çoğu servis size sormadan bilmezlerde özel yaptırdığınızı çıkartıp kendi plakalıklarını reklam olsun diye takarlar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)