TRT Spor 'Limit Yok!' tv programı için hazırlanmıştır.
Hayal on Vimeo
Twitter 'R.T.' : Twitter / Buğra Akpınar: TRT Spor 'Limit Yok!' tv p ...
TRT Spor 'Limit Yok!' tv programı için hazırlanmıştır.
Hayal on Vimeo
Twitter 'R.T.' : Twitter / Buğra Akpınar: TRT Spor 'Limit Yok!' tv p ...
eline saglık bugra![]()
yok be abı butun vıdeolarını ızledım ben hepsınıde cok begenerek ızledım ama bu vıdeoda bırsey eksık olumsuz bı hava var sankı belkı sound track ten dır bılmıyorum ama bir buğra.A havası hissedemedim üstadım![]()
çok güzel abi ellerine sağlık. Biraz daha uzun olsaydı daha mutlu olurdum
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Buram buram kalite kokuyor. Ellerine sağlık.
Teşekkür ederim =)
Zevkler tartışılmaz. Saygı duyarım =) Eski, anlamsız derlemeler yapmaktansa böylesi daha iyi.
Müzikte göreceli tabi. Minimal ve Goa herkesin dinlediği tarzlar değil. Kimisi Hande Yener sever, kimi Rihanna. Özeti bu
imkan varda ben mi tepiyorumimkan lazım Gökhan o dediklerinin gerçekleşmesi için. yoksa bu şekilde sürer, gider. buna da şükür =)
yukarıda Gökhan'a verdiğim cevabın aynısını c/p yapamadım =) ama beğenmene sevindim.
onlar bambaşka şeyler =) tutku'nın fikir hali bile garipti. burada anlatılmak istenen farklı. seyirci ne düşünüyor bilmiyorumda ben müziğe odaklanın istiyorum. görüntülerin yoksa bir anlamı yok =) müzik götürüyor her şeyi. öyle anlaşılır düşüncesindeyim. bırak seyirci kararı versin diyenler olur, onlara şimdiden açıklama yapmışta olayım =) ama tabi müziğin sevilip, sevilmemesi de önemli. orası da farklı bir nokta =)
olacak kardeşim, o da olacak bir gün. migros arabasından başlayıp bu noktaya gelebilmek bile bir mucize. Allah'ıma şükürler olsun. daha iyiside olacak, az daha sabır. bu imkanlarla bunlar oluyor şu an. desteğini esirgeme, yeterli =) teşekkür ederim.
tek kelimeyle mükemmel. ellerinize sağlık.
eline sağlık bence müzik birebir uymuş.yabancı videolar gibi![]()
DTi
Bence bu konuda bir numarasın ancak son iki çalışmanda araç seslerine yer vermemişsin. CCX in de sesini duyamadık. Umarım bundan sonraki çalışmaların aynı şekilde olmaz. Başarılarının devamını diliyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)