arkadaşlar aracım bu yorumlarınızı beklıyorum iyide kötüde ??
tek kapılardan olsaymış daha mükemmel dururmuş araba maşallahı var aracının![]()
kazasız belasız mustafa
www.honda-tech.com
Maşallah jantlar araba çok güzel..
tek kapının indisi bindisi benı cok sıkıyor birde aileyle biniyorum o yüzden 4 kapı daha iş görüyor benım ıcın tabıkı tek kapının havası başka hepimize kazasız belasız![]()
jantlar zımba gibi olmus
onden arkadan foto yokmu
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
alt plastik etekleri boyatman iyi olmuş. far ve stop lazım amagerisi çok güzel maşallah.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
miami dedigını yapmaya calıstım beceremedım yapabılcek varsa yaparsa sevınırımalt eklerıde cıtalırıda boyattım görüntüde cok fark etti led stop alıcam angel takmıycam far karartma yapamyı düşünüyorum daha iyi oluyor bana göre önden arkadan resımde koyucam birazdan cıkmamıs onlar
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Masallah cok guzel durmus jantlar,gercekten guzel secim..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
schumı cok teşekkür ederim resımler için saoljantlarda kendı seçimim piyasada cok az var az sayıda üretilen bir jant kendımde izmirde jant lastık üzerine calısıyorum şirket ismi vermıycem reklam olmasın diye
![]()
Masallah kazasız belasız![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
maşallah jantlar bence daha iyi bi seçim de olabilirmiş ama yine de çok güzel (bende 5kollu jant takıntısı war da)
kazasız belasız msutafa...
eyv madı saolasınalper valla benımde kafamda cok jant seçimi var ama ford a olan jant modelleri o kdr az ki ofsetden kaynaklı cok sorun oluyor helekı benım araç gibi basık oldumu sürtcehı için jant bulmk cok zor ben jantcı olmama rahmen 3 hafta boyunca jant aradım istanbul ankara izmirde aracıma 35 ofset olarak tam ölçüde 3 jant vardı bende bunu seçtim bu zorluu anca fordu olan anlar
![]()
mustafa canlı görmedım ama gusel makıneye benzıo.. noldu cooper işi duruo dımı makıne![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)