Bir arkadaşımın performans ödevi için yardım istiyorum.
Yüksek seslerde kulağın zarar görmememesi için takılan kulaklıklar var. Bunlar hakkında bilgiyi nerede bulabilliriim?
Bir arkadaşımın performans ödevi için yardım istiyorum.
Yüksek seslerde kulağın zarar görmememesi için takılan kulaklıklar var. Bunlar hakkında bilgiyi nerede bulabilliriim?
Bizim is yerinde kullaniliyor.mantik olarak takiyosun 35dbfalan disardaki sesi dusuruyor.bunun nasil bir odevi olabilirki
her yerde var desem yalan olmaz. bi av bayii falan bul, belki linkteki fiyattan çok daha ucuza alırsın...
PELTOR OPTIME I KATLANABİLİR MODEL ATIŞ KULAKLIĞI - Avcılık Doğa Sporları İçin Spor Malzemeleri sahibinden.com'da - 71378438
EDIT: Arkadaş bilgi sormuş, biz direk parça adresi göstermişiz![]()
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
kulakiçine takılan mantar tip olandan olması lazım bende arada iş yerinden alıyorumbüyük peltorlardan vermiyolar tabi
kulak içi mantar tip olanlar sadece kulak deliğinden giren sesi azaltıyo yaklaşık 10 ile 14 db arasında.. sesi az düşürmesinin sebebi kulagın arka tarafındaki kemiklerinde duyu organlarına yardımcı olup duymayı saglaması..
peltor tipi olanların 30 ile 45 db civarı sesi azaltmasının sebebi takıldıgında kulak arkasındaki kemiklerinde üstünü örterek oranında duyu organlarına yardımını azaltmasıdır...
http://www.setis.com.tr/peltor_kulak_koruyucu.html
kulak içine takılanda bi nane olmuyor,
normal kulaklığa benzeyen 3M marka kulaklıklar var,
işçi malzemeleri satan yerlerde oluyor.
%100 memnun olursun
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
anla işte arada baya fark var diyorumuçağı duymazsın valla
benim tavsiyem işte 3M marka olan.ucuzdur diğerlerine göre.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)