User Tag List

10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Garanti bankasının yaptırımı

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Garanti bankasının yaptırımı

İlginçtir ki internet bankacılıgım kapandı
    Şahıs hesabı ile ticaret yapılmaz şirket hesabınızdan yapın denildi
    Kendimde nakit varken 20000$ gibi tutup şirket hesabına koy sonra havale ile ugrasmıyayım diye bir kac kez yaptım
    Uyardılar peki dedim daha dikkatli davranırım zaten 1 kac kez 20 bin 10 bin gibi memlalar gönderildi şirket yetki belgem mevcut dora hesabın da acıklama olarakta Dora dış ticaret diye yapmaktayım
    Şu sıralar araba parcaları alıyorum harıl hurul para gönderip duruyorum fazla buyuk parada degil 1000 tl 300 $ vs gibi 5 10 işlem
    Neymiş yine şirket hesabından yapcakmısız onlar ayrıt edemiyormuş şahıs hesabımınızı kapatın icerisinde para var biz kapatamıyoruz dediler İyi dedim yarın şirket hesabınıda kapattırcam antalya yüzüncü yıl şubeden olan aklınızda olsun şahıs hesabınızdan muhasebe tutamıyorlarmış Önerebilceginiz banka varmı iş bankası dışında iş bankası derken havale tutar vs masrafları yüksek

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel bi haber bütün işlerimi şahıs hesabımdan yapıyorum.. Garantinin bundan Kâr ı ne ben onu anlamadım :S
    Ticari hesap olunca kestikleri paralar daha mı çok oluyor ki.
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

CaNeR44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kuveyt türk bu işlerde on numara internet üzerinden herşey havale eft ücretsiz sorgusuz sualsiz deneyin derim atm den hesabada ücretsiz
    genellikle büyük bankalar hep sorun garanti iş bankası gibi
    ufak bankalarla çalışmak daha iyi müşteriyi adam yerine koyuyorlar hizmet daha iyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel bi haber bütün işlerimi şahıs hesabımdan yapıyorum.. Garantinin bundan Kâr ı ne ben onu anlamadım :S
    Ticari hesap olunca kestikleri paralar daha mı çok oluyor ki.
    Bilmiyorum durumu anlamadım genel merkezden diyorlar banka müdürü ile görüşcem asıl dertcikleri nelermiş
    Şahıs olunca şirket le ilgili muhasebe işlemleri yansıtalamıyormuş neymiş öyle zırvaladılar
    İllegal bir işte yok ihracat işindeyiz

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben bütün ebay alibaba dealextrem v.b den alışverişlerimi hsbc kredi kartım üstünden yapıyorum internet bankacılığından kredi kartım üstünden sanal bir kart oluşturuyorum limitide ben belirliyorum kafam kulağım rahat alışveriş yapıyorum alışveriş bittikden sonrada kartı iptal ediyorum birde hsbc yurtdışı havaalanlarındada bir çok ekstra hizmetler sunuyor duş uyku gibi bedava..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunun garanti'yle, bankayla alakası yok. Devlet istiyor bunu. Tüm bankalarda geçerlidir bu şahıs hesabını muhasebeleştirememek durumu. Şahıs hesabına açıklama da yazsanız sonuçta kendi gelirinizden şirket giderini finanse etmiş görünürsünüz. Size olması gerekeni söylemişler. Diğerleri buna göz yumarlarsa bence asıl onlar gayri ciddi bir tutum sergilemiş olurlar.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking

Alıntı o.b.k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunun garanti'yle, bankayla alakası yok. Devlet istiyor bunu. Tüm bankalarda geçerlidir bu şahıs hesabını muhasebeleştirememek durumu. Şahıs hesabına açıklama da yazsanız sonuçta kendi gelirinizden şirket giderini finanse etmiş görünürsünüz. Size olması gerekeni söylemişler. Diğerleri buna göz yumarlarsa bence asıl onlar gayri ciddi bir tutum sergilemiş olurlar.
    Sirketin yine sahibi benim kendi sirketim qsirketin girdi ciktilarinda odemelerim belli yazili muhasebesii tutuluyor devlet istediginde her seyi gosterebiliriz ihracat konusundada hersey resmi ihracat sonucta resmi olarak yapiliyor alinanlar giderler gelirler vs

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Almas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sirketin yine sahibi benim kendi sirketim qsirketin girdi ciktilarinda odemelerim belli yazili muhasebesii tutuluyor devlet istediginde her seyi gosterebiliriz ihracat konusundada hersey resmi ihracat sonucta resmi olarak yapiliyor alinanlar giderler gelirler vs
    Zaten sorun oradan çıkıyor. Şahıs şirketide olsa LTD şirkette ortakta olsan kendi şahsi hesabından şirkete ait ödeme yada başka işlemleri yapmaman gerekiyor. Şirket hesabında bakiye yeterli değilse şahıs hesabından şirket hesabına havale yapıp daha sonra şirket hesabından gerekli ödemeni yada transferi yapman gerekiyor. İşin raconu ve doğrusu bu. Hangi bankaya gitsen bu şekilde olucak.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Detayli ogrenecem ama teb lede calisiyorum boyle kistas gormedim neyse bakalim

Vintage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    müşterisi çok olan değilde müşteriye aç bankaların müşterilerine verdiği hizmetler kendinizi milyarder hissetmenize neden olabilir
    az şöhretli banka çok hizmet

he az şöhretli bankanında her kurumla felan anlaşması olamayabiliyo ama işte her güzelin kusuru hesabı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)