merhaba arkadaşlar.. öncelikle yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.. uzun bi süredir eaton supercharger lar hakkında araştırma yapıyorum baya da bişey öğrendim.. cevabını bulamadığım bazı sorularım var: iki ayrı supercharger da ok işareti ile çizip numaralandırdığım yerlerin bağlantıları nereye yapılıyo bulamadım.. yakın bi zamanda bi arkadaşım amerikaya gidiyo ve bunlardan bi tanesine karar verip getirtmem gerekiyo ama önce bu soruların cevabını bulmalıyım sonra hangisinin en doğru olduğuna karar verelim beraber..
bu m62 model eaton.. bunda bypass valve in ddiğer ucu nereye bağlanıyo ve diğer numaralar(aslında uygun olan bu gibi benim için çünkü havayı diğerlerine göre basarken daha az ısıtıyormuş edindiğim bilgilere göre)
bu da m90 eaton.. bu nu bulması m62 ye göre daha kolay ve fiyatı biraz daha uygun oluyo ama bunda da numaralandırılan yerlerin nereye gittiği hakkında hiçbi bilgim yok..
genel yapıyı ve m42b18 3.18is lerde yurt dışında yapılan sistemi üç haftadır inceledim ne nerde nasıl yapılacak baya bi fikir sahibiyim ama yukarıdaki sorular cevaplanması gerekiyo.. daha çok DIY -do it yourseft- bi proje olacak gibi.. ama biz yourself 'i beraber yapabiliriz..![]()