malzemeleri nasıl ayarlayacağız az mı gelir çok mu kalır diyenler için işte özel tarif
malzemeler:
1- 2x700 gr kaşar.
2- 800-900 gr civarı sucuk
sucuğun yarısı kasap sucuğu-yarısı market sucuğu şahin
3- fırın (pişirimi onlar yapacak)
4- yiyecek adam (bu kolay kısımı)
arkadaşlar kaşarı rendeliyoruz,
sucuğu doğruyoruz (kasap sucuğu doğranırken sıkıntı çıkarabilir, onu engellemek için buzluğa atıp donmasını bekliyorsunuz, sonra istediğiniz gibi kesebilirsiniz)
sonra sabahın köründe fırına dadanıyoruz..
bu setup ile 12 kişilik çıkıyor, dolu dolu. iddialı 7-8 kişiyi de doyurur, hatta ağzından burnundan sucuk çıkar yani
afiyet olsun
fırın dahil toplam maliyet 47 tl.
şimdi bütün pencereleri açın.