arkadaşlar yaşım 17 ve araba bakmaya artık başladım 2 seçnek arasında gidip geliyorum sizce mercedes c mi yoksa Audi A5 mi teşekkürler![]()
C olursa 0 A5 olursa 2. el olucak
arkadaşlar yaşım 17 ve araba bakmaya artık başladım 2 seçnek arasında gidip geliyorum sizce mercedes c mi yoksa Audi A5 mi teşekkürler![]()
C olursa 0 A5 olursa 2. el olucak
İkiside çok kaliteli markalar.Biraz senin zevkine kalmış aslında ama ben tercih etsem mercedes tercih ederdim.
Neden bmw düşünmüyorsun0 araba almak tabiki değişik bi duygu, kafa rahat, ama audi a5 de öyle kolay vazgeçilecek bir araç değil
İkiside çok güzel, seçim yapması zor fakat ben olsam audi yi seçerdim
![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
yeni 3 leri pek beğenmedim ya o yüzden o aklıma gelmedi![]()
yeni 3 lerin M paketi olursa çok güzel satıştamı bilmiyorum M paketli yoksa A5 yakın arkadaşımda var zevkli araba 2.0TFSİ alırsan güzel.
yaş 17 profilde 21.... bence sen yaşina uygun markalar baksan daha iyi olur...babanın arabasiyla mı geziyosun lafını çok duyarsın....polo GTİ al en mantıklısı
@Ramcho yaşı yanlış ayarlamışım düzeltmeyi bulamadım 1 2. profilde yazan araç babamın gerekirse onuda alırımve polo istesemde almazlar çevremizde tanınırız böyle denmeyeceğini düşünüyorum saygılar
yok hocam imzadaki fazla kaçar ama ilerdeki hayalimdir o![]()
anladım hocamda golf R da hoşuma gitmiyor değil önerin için teşekkür ederimama arabayı alınca 18 olucam bide öyle bakmak lazım
![]()
3 ler yeni diyemi nedir biraz daha pahalı ama bir önceki 3 ler olsa iş farklı olurdu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)