Bugun deneme günü ürünler hakkında hem bilgilenelim hemde civicimizi kobay olarak bahar temizliğini yapalım dedik. resimler zamanla gelicek.yaptıkça yüklicem.
![]()
Bugun deneme günü ürünler hakkında hem bilgilenelim hemde civicimizi kobay olarak bahar temizliğini yapalım dedik. resimler zamanla gelicek.yaptıkça yüklicem.
![]()
resimdeki sag taraftaki turuncu püskülle bez toz almak için mi yoksa yıkama eldiveni tarzı bişey mi acaba ? tam ona benzer bir beze ihtiyacım varda toz almak için o yüzden sorayım dedim
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
önce yıkama
ardından jant temızlıgı
daha sonra kil uygulması
internetım sorunlu fotolar bol bol mevcut zaman buldukca resım yuklıcem en son urunler hakkındakı yorumlarımı yapıcam.
suan seyırlık fotolar.
rıdvan başkanım sen ne yaptın ya o çeyiz ne öyle ?
Bir ara buluşalım abi ticaret yapalım bende eksik çok.
adamsın panpa
ürünler cok güzel yazı bekliyorum....
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
bana bu hastalığı bulaştıran az çok sen oldun her yazdığın bilgiye bakarım valla bolbol resim isteriz![]()
serkan gel dedım sana gelemem dedın yrn canlı gorursun aracı yazı yazıcam ama net cok sıkıntılı bılgıde verıcem 33 parca urun 10 kusur parca ped el uygula apedı cıla bezı uygulama bezı derken bı cok urun var bı yandan mangal bı yandan araba zor oluo sabahtan berı ugrasıyorum suan 3ncu kattayım onlarıda paylasıcamyrn hepsı yrn atamamlanır. poorboys hakkında merak edılenler.![]()
o manzarada cilaya mı uzulem mangalamı bilemedm![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Faruk söyledi geldiğinizi rıdvan, sanayideydim bende gelirlerse bu tarafa ağırlarım dedim ama sizde evde takılcamışınız heralde.
Güzel bi deneme olmuş, eline sağlık.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
gecenin bu saatinde buraya adım atıp, bahçede çok çok parlak beyaz bir kütle görmek insanı hayli saşırtıyor, maşallah canlı görülmesi gerekiyor ellerine sağlık pampa![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Emeginize saglik bi detayli ogrenemedim su isi gitti
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
Abi cok iyi masallah keske yaninda olsamda bende biseyler kapabilsem benim araba deneme tahtasina dondu resmen..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)