kardeşlerim abilerim daha 3 ay önce şirketimize fiestanın en boş modelini aldık.bugün yıkamacıda farkettim ki nokta nokta pas olmuş.pazartesi aldığım yere gidicem ama önce sizlere danışmak istedim.başına gelen warmı? nasıl bır yol izlemeliyim?
kardeşlerim abilerim daha 3 ay önce şirketimize fiestanın en boş modelini aldık.bugün yıkamacıda farkettim ki nokta nokta pas olmuş.pazartesi aldığım yere gidicem ama önce sizlere danışmak istedim.başına gelen warmı? nasıl bır yol izlemeliyim?
Ford Fiesta 2009 boya sorunu
surda bişeler var
İlker G.
Boyayıp vermişler size başka bi açıklması yok ford dandik bi marka değil bence yapmaz bi iş vardır onda.
yapabilecek hicbirseyin yok. cok ciddi sorun, aldigin yere basvur en kisa zamanda
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
bnm verdıgım lınkte dava fılan acmıslar kazanmıslar arac bedelını
slm
arac bedelı
mahkeme mAsraflarım
avukat ucretımı aldım
tazmınat davası acabılırım ama ugrasmak ıstemedıgım ıcın artık acmadım
aracı kullanmaya saydım kendım
İlker G.
ben sıfır oto bayisinde çalışıyorum.ford lar nasıl geliyor bilmiyorum ama deniz yoluyla gelen araçlarda dışardaysa tuzlu su dan dolayı nokta nokta pas oluşuyor.bant olmayan yerlerde.pasta cila yöntemiyle bir bakın derim.
Resim ekleyebilirmisiniz?Fiesta'larda boya sorunu vardı bir zamanlar...
Golf MKVII 1.6 Tdi
Garantili araba sonuç da sizin hatanız da olmadığına göre her halikar da haklısınız. Bence hiç oynamadan götürüp bayi yetkililerine gösterin yetmedimi Ford Türkiye ye kadar ulaşın derim. En son yol dava.
walla resim çekmedim ya sinirden aklıma gelmedi,pazartesi gidicem zaten,ama çeksemde teknolojıyle aram pek ıyı değil ekleyememama dediğim gibi heryerınde iğne ucu gibi nokta nokta,kitlenip bakmayınca belli bile olmuyor yani anca yıkayan farkeder
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)