Kendim ankaralıyım ankarada ikamet ediyorum acemi birliğim
- zonguldak devrek jandarma er eğitim taburu şöför adayı çıktı![]()
21 mayıs askere gidecekler bu başlık altında yazmış olurlarsa fikir alışverişi yaparız![]()
Kendim ankaralıyım ankarada ikamet ediyorum acemi birliğim
- zonguldak devrek jandarma er eğitim taburu şöför adayı çıktı![]()
21 mayıs askere gidecekler bu başlık altında yazmış olurlarsa fikir alışverişi yaparız![]()
92/1 üst devren olarak kolay gelsn diyorumheleki benim gibi geç gidiyosan dahada zor olur senin için malesef.. ıspartada yaptm acemiliği 3 ay şuan evdeym dağıtım mardin-kızıltepe
![]()
şöförsün kafan rahat sktret bizim gibi komando olmaman iyi olmuşçünkü devamlı araçla gezen adama 70-80km yürümek çok koyuyor
umarım dağıtım yerinde güzel biyer olur
![]()
hepimize hayırlı teskereler
Allah kolaylık versin.
Şoför adayı olmak iyi, seçmeler var.
Psikotest zart zurt bir sürü dingil şeyler işte.
Üst devren olarak hayırlı tezkereler sana şimdiden.
Zonguldak iyi bir yer olmuş.
Sivas'a felan düşerse gelmeyin firar edin.![]()
Hayırlı teskereler dilerim. Bende inşallah 1 sene sonra gideceğim kısa dönem nasip olursa.
Konu dışı ama askerliğini yapmış arkadaşlar konu içerisindeyken birşey sormak isterim. Kısa dönem gidenler komando seciliyormu? ben seçilmiyor dememe rağmen 1-2 arkadaş seçiliyor diye ısrar ettiler. o Yüzden sormak istedim. zaten 3 ay acemilik desen 2 ay dağda gezse ne olacakki kısa dönem komando nun. Mantık olarak arkadaşların dediği yanlış diyorum ama tecrübeli kişilerden bilgi almak isterim.
İnandığın Gibi Yaşayamazsan
Yaşadığın Gibi İnanırsın.
su andan kısa donem yapacagın kesin degil. 12 ay asteğmen olarak yaparsan askerligini komando seçilebilirsin...
Hayırlı teskereler, Allah(c.c) yardımcınız olsun.
bende 91/1 olarak izmir seferihisar da muhabere eğitimi alıp usta birliğinde bayburtun maden köyündeki köy karakoluna düştüm. teskere alalı 5 gün olduAllah yardımcınız olsun. hayırlı teskereler cümleten.
ulen bende bugün gittm mayısda gitcem diye taa şubatta oldm muayne flnsonra gel dediler tekrar tecil edicem gitmek istiyince almıyolar.Askerlik işini erteleyebilrim sırf bu yüzden
hayırlı tezkereler okul olmasaydı bu sene bende askerdim sağsalim dönersiniz inşallah Allah yardımcınız olsun
PROJECT01 GARAGE
Benimde Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı Etimesgut Ankara. ZPT şöförü çıktım. 26 Mayıs' da birliğime katılacağım hepimiz hakkımızda hayırlısı inşallah![]()
VectraGT 16v
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)