Geceleri surekli sesler geliyor birileri fena gazliyor buyuk ihtimallede bu aletler bayagi guclu.. Merak ettigim bu gazlayanlar forumdan birileri mi?
Geceleri surekli sesler geliyor birileri fena gazliyor buyuk ihtimallede bu aletler bayagi guclu.. Merak ettigim bu gazlayanlar forumdan birileri mi?
EKEray dır![]()
Mesela su an gelen ses gtr sesi gibi![]()
Özlüsöz;
Beykoz civarlarında gazlamaya tenezzül ediyorlarsa, henüz EKEray ile tanışmamışlar demektir...
K.
deşifre oldukgeçen deneme yaparken ulukanla kaan a (mz4) yakalandım dedim siz nerden cıktınız arkadaş
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
abi cemre akıllanmaz kaç senedir tanırım o kazada hastaneye gitmiştim hemen çok kötüydü ama akıllanmadı babası bidaha almam motor diyorduda hastaneden çıkınca direk vfr almıştışimdide cross la takılıyor ama hala aynı malesef
yaşına göre iyi kullandıgını düşünüyorum ama hakkını yemiyim
![]()
1000RRla kaza yaptığında 15 yaşındaydıVFRı beraber aldık ondan çok ben bindim o pek sevmedi o motoru daha sonra arkadaşı kaza yaptı perte çıktı o motor drz fikrinide ben soktum kafasına biraz yavaşlasın diye onunlada otobanda takla attı durduramıyorum
kasımda s1000rr alıcam diyo
![]()
vfr kız gibi makinaydı en son bindiğimde şöyle bi hatıra fotoğrafı çektirmiştim
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...08028362_o.jpg
zaten s1000rr alırsan o motorla benim yanıma gelme dedim ben ona
Allah hiçbirimize kaza bela göstermesin 2 tane kardeşimizi toprağa verdik çok üzülüyor insan.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)